Универсален Устранитель зареждане на батерии от 1,5 ААА USB захранващ Кабел с ключ, подмяна на батерии AAA Взаимозаменяеми Адаптер за Електрически Играчки Часа Светод?

Универсален Устранитель зареждане на батерии от 1,5 ААА USB захранващ Кабел с ключ, подмяна на батерии AAA Взаимозаменяеми

BGN 18.24

Сума

◕‿◕ Акумулаторен отсекатель 1,5 изработен от висококачествена пластмаса, който е здрав и надежден. ◕‿◕ USB-отсекатель батерии тип AAA с ключ, сменете захранващия кабел от 1 бр. батерии тип ААА. ◕‿◕ Фиктивен батерия-проводник, без захранване, с превключвател, който е лесен за използване. ◕‿◕ Захранване на Батерията eliminator е подходящ за електрически играчки, празнични led лампи, часовници и други устройства за захранване от батерии тип ААА. ◕‿◕ Благодарение на този USB-кабел за премахване на батерии от 1,5 ААА ви не ще трябва да купуват много резервни батерии, когато те разрядятся, което ще ви спести повече време и пари. ◕‿◕ Акумулаторен отсекатель 1,5 изработен от висококачествена пластмаса, който е здрав и надежден. ◕‿◕ USB-отсекатель батерии тип AAA с ключ, сменете захранващия кабел от 1 бр. батерии тип ААА. ◕‿◕ Фиктивен батерия-проводник, без захранване, с превключвател, който е лесен за използване. ◕‿◕ Захранване на Батерията eliminator е подходящ за електрически играчки, празнични led лампи, часовници и други устройства за захранване от батерии тип ААА. ◕‿◕ Благодарение на този USB-кабел за премахване на батерии от 1,5 ААА ви не ще трябва да купуват много резервни батерии, когато те разрядятся, което ще ви спести повече време и пари.Характеристики : Изработен е от висококачествена пластмаса, който е здрав и надежден.Подходящи за електрически играчки, празнични led лампи, часовници и други устройства за захранване от батерии тип ААА.Благодарение на този USB-кабел за премахване на батерии от 1,5 ААА не е нужно да купувате много резервни батерии, когато те разряжаются, което спестява време и пари.Замяна на захранващия кабел от батерии ААА, 1 бр. Фиктивен батерия - проводник, без захранване, с превключвател за включване, който е лесен за използване.Технически характеристики : Материал : пластмаса Вход : USB 5 Изход : 1,5 Дължина на кабела : около 1 м/2 м Забележка : 1. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. 2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Пакетът включва : 1 Комплект фиктивни адаптер батерии.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват