Капачки на разделящото пространство за печки NXWATAO от неръждаема стомана (2 опаковки), Защитаващи контейнер за разлика от разливи на кухненски багажник (23 инча)

Капачки на разделящото пространство за печки NXWATAO от неръждаема стомана (2 опаковки), Защитаващи контейнер за разлика

BGN 11.73

Сума

[Висококачествени материали] : Капачки пропуски в масата за плоча са изработени от неръждаема стомана, много силни, топлоустойчиви, не се деформира и не се топят, са подходящи за всички видове плочи, специален събиране на идеално се вписва в пространството, докато го държи на място. [Уникален дизайн] : Капачки горелки газови печки произведени от материал от неръждаема стомана, висококачествена матирана горната повърхност, добра пыленепроницаемость, приятно усещане в ръката, защелкивающийся дизайн, те често не се движат. [Липсата на мръсотия между зазорами] : Защита на разделящото пространство за фурната е предназначена за предотвратяване на хранителни трохи, налипших вещества, трохи, разливи и други предмети между печката и шев плотове, никога не се притеснявайте за това, че в пропастта между печката и мивката се заби трудноочищаемый боклук. [Лесен монтаж] : Капачки пропуски за печки са фиксирани върху цялата повърхност.Просто поставете капак на пукнатини за плочата от неръждаема стомана в процепа, без допълнителни инструменти за монтаж не се изисква. [Лесен за почистване] : Защитно стъкло за печки Защитно стъкло за печки могат лесно да се почистват с влажна кърпа. Размер : 23 " (600 мм) * 10 мм, моля измерете размера на плота, преди да купите.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Gergedan Струг За Дърво Дълбока Челюст Улавяне Самоцентрирующийся Патронник Челюстта Инструмент Аксесоари за Любителите
  • Новинка

Gergedan Струг За Дърво Дълбока Челюст Улавяне Самоцентрирующийся Патронник Челюстта Инструмент Аксесоари за Любителите

BGN 48.96

Диаметър на гъби дълбоко улавяне на струг за дърво 100 mm Благодарение на центрирующим канали на база конц