Екстремни Многоцветни Химикалки с подсветка Класически Символи на Бутона D-pad ABXY ZR ZL L R DTFS LED Kit V2 контролера на Nintendo Switch Pro - 9 Цветови режими, 6 области за самостоятелн?

Екстремни Многоцветни Химикалки с подсветка Класически Символи на Бутона D-pad ABXY ZR ZL L R DTFS LED Kit V2 контролера

BGN 2.67

Сума

Искате да си контролер Switch Pro се открояваше от останалите?.e Xtreme Rate Switch Pro controller DTFS LED kit V2 - най-доброто решение за вас!.Изискват се базови умения за практическа работа.Този продукт не съдържа никакви батерии.Той се захранва от администратора.Комплект DTFS поддържа само спк стартира строителни такса за раменни бутони e Xtremerate и прозрачни гумени облицовки.При инсталиране на областта джойстик се препоръчва фиксиране на тел тиксо и да не допуска той да се развълнува метална част 3 D джойстик.Ако индикаторът слабо или дори не работи, моля, сменете батериите с нови или заредете напълно ги и опитайте отново.Изцяло разработен за контролера на Nintendo Switch Pro и работи само на официалния контролера Switch Pro. 7 различни цвята : червено, жълто, зелено, циан, синьо, розово и лилаво.И с наклон, по-бързо миганием предлага 9 различни възможности за избор.Можете да се смесват и мач на любимия си цвят в 6 отделни области на бутоните, или можете да изключите цвят всяка област на бутоните по всяко време.Лесна инсталация, отворете контролер, замени, поставете и включете, запояване не се изисква.Кнопочное управление, лесна за експлоатация.Бутона на D-pad, l, r, зл, zr, abxy са класически изрязани символи върху тях.Също така идва с пълен набор от инструменти за разглобяване на контролера. комплект 1x e Xtreme Rate DTFS LED kit V2. 1x D-образен тампон. 1x бутона ABXY. 1x Бутона L. 1x Бутона R. бутон 1x ЗЛ. 1x Бутон ZR. 2 палци. Различни стилове на сменяеми черупки, бутони за персонализиране на вашия контролер, за да го правят уникален!.Съвместим само с контролера на Nintendo Switch Pro.Червено, жълто, зелено, синьо, розово, лилаво, градиентный, бързо мигане, 6 отделни led зони с възможност за избор от 9 цвята, можете да се смесват и мач, за да покаже своята индивидуалност.Лесен монтаж, разглобяване на контролера, подмяна, поставете и включете, запояване не се изисква.Ще Получите видео ръководство за инсталиране, като пуснете търсене за "e Xtreme Rate Switch Pro Controller DTFS LED Kit V2" или "li P5 GFWVEt8" в Youtube.Управление на бутони, настройка на светодиода в движение; идва с класическите символи на dpad, ZR/ЗЛ, L/ R, 2 джойстика и натиснете бутона ABXY. Забележка : Контролер в комплекта не е включена.Идва с печатна платка DTFS LED V2 спк стартира строителни с класическите символи на dpad, ZR/ЗЛ, L/R, 2 джойстика и натиснете бутона ABXY. Забележка : Контролер в комплекта не е включена.Идва с печатна платка DTFS LED V2 спк стартира строителни и кабели, бутони, отвертками, пинсети и резервни винтове (controller и други детайли в комплекта не са включени).Ако имате някакви проблеми по време на инсталацията, моля, не се колебайте да ни изпратите съобщение.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват