Комплект аксесоари MAKACTUA 12 в 1 за Nintendo Switch Lite, Комплект за NIntendo Switch с калъф Comfort Grip, Мек Защитен калъф от TPU Защитно фолио за екрана, USB кабел, Стойка за регулиране на въз?

Комплект аксесоари MAKACTUA 12 в 1 за Nintendo Switch Lite, Комплект за NIntendo Switch с калъф Comfort Grip, Мек Защитен

BGN 44.00

Сума

Комплект аксесоари за 12 В 1 за Nintendo Switch Lite Пакет : най-полезен комплект аксесоари за nintendo превключвател, осигуряващ надеждна защита на вашия nintendo swith lite.1 х Удобен калъф за улавяне на мълнии; 1 х Мек защитен калъф от TPU; 2 х Защитно фолио за екран от закалено стъкло; 6 х Капачки за палеца; 1 х стая за игри поставка. [Голям калъф за носене] - Голям мрежест джоб с цип може да се освободи място за зарядно кабел, стойка за игри, зарядно устройство, плочки за уши и малки аксесоари.Цип лесно се затваря и се отваря. 10 слотове слот за карти ви позволяват да съхранявате любимите си игри по всяко време и на всяко място. [Материал на премиум TPU]-Изработени от вносни материали премиум-клас TPU, нашият калъф switch lite е специално проектиран за nintendo switch lite и дава усещане за мекота на допир, а също и да не причинява вреда на кожата.Прозрачен дизайн позволява да се поддържа оригиналните характеристики на nintendo switch lite.СВЪРЖЕТЕ СЕ БЕЗ НЕГО ПО ВСЯКО ВРЕМЕ.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Капачки на климатик за външни блокове Централна Горната част на Универсална Мрежа Капак на външното тяло на климатик
  • Новинка

Капачки на климатик за външни блокове Централна Горната част на Универсална Мрежа Капак на външното тяло на климатик

BGN 12.79

Имаме 28 x 28 инча, 32 х 32 инча и 36 x 36", които можете да изберете.Как да изберете размер : Трайна ограда на клим�