Четка За почистване на Самобръсначката, Найлонови Косата Здрава Стабилна Четка За Почистване на електрически самобръсначки Подходяща За Чорапи 6шт за Домакински ?

Четка За почистване на Самобръсначката, Найлонови Косата Здрава Стабилна Четка За Почистване на електрически самобръсначки

BGN 2.23

Сума

【НАДЕЖДЕН материал】 Изработени от полипропилен материал четка за почистване на самобръсначката е здрава и трайна, не добри.когато и има добра здравина, дръжката на четка изпълнена с нескользящими частици, подредена в плен и не изисква усилие при нанасяне. 【Мини размер】 Удобна переноска и съхранение, лесна и нескользящая конструкция улеснява експлоатацията и контрол, можете да поставите четка за почистване на електрически тример в чантата си за пътуване или бизнес употреба. 【ИНТЕЛИГЕНТЕН дизайн】 Функционална конструкция хвостового нож лесна за почистване на пропуски и прах, по-мъртъв ъглите, както е тънка и лека дръжка на четка не заема място. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 В допълнение към бритвам, то също може да се прилага върху клавиатурата, машинки за стригане, пишеща машина за подстригване на коса, шевна пишеща машина, и т.н. Тази четка за почистване ще ви помогне да изчистите някои недостъпни за докосване на малки ъгли. 【ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】 Гаранция една ГОДИНА, БЕЗПЛАТНА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА!Ние обещаваме всеки клиент 100% удовлетвореност от покупки, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси по отношение на вашата покупка.Ние ще ви дадем професионален и задълбочен отговор в рамките на 24 часа. кликнете, за да купуват сега!.Функция : 1. Четка за почистване на електрически самобръсначки специално разработен за почистване на ъглите на бръснач.2. Използването на найлонови коса, добра еластичност, устойчивост на износване и висока устойчивост на топлина.3. Използва ергономичен дизайн дръжка, която лесно се улавя и не е лесно слайдове. 4. Изработен от висококачествен полипропилен материал, стабилен и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време. 5. Има кръгъл отвор, който позволява лесно да виси четка на куката.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : с Четка за почистване на електрически самобръсначки Материал : полипропилен дръжка, найлон Цвят на косата : черен Брой : 6 бр. Употреба : Малки домакински уреди, компютърни аксесоари, битова почистване и т.н. Предпоставка Списък : 6 х Четка за почистване на електрически самобръсначки.


Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electric Shaver Cleaning Brush
Material:
PP handle, nylon hair
Color:
Black
Quantity:
6Pcs
Uses:
Small household appliances, computer accessories, household cleaning, etc.
Package List:
6 x Electric Shaver Cleaning Brush :

Клиентите също го харесват