Суматрский Ветиверт - 1 унция

Суматрский Ветиверт - 1 унция

BGN 24.59

Сума

Искате ли да създадете специален опит?Ако искате да създадете един наистина специален момент, или цяла вечер екзотичен чар, задължително поставете своя аромат Attar Bazaar, и най-вероятно, това ще бъде един от онези моменти "само за вас двамата", който изпраща команда от вас партньора си ..ти си настаиваешь ..имате нужда от : "Не Ме забравяй ..
. Отразява ли си а на вас истинската?" Носете по един наистина уникален аромат - това наистина сте Вие!Да, аромати, смесени със собствените си масла за тяло, за да създаде аромат, който "е присъща само на вас." Ароматно масло взаимодейства с температура на собственото си тяло, влажност на кожата, нивото на стрес и други фактори и автоматично се адаптира към вашето настроение през целия ден или нощ.Аттары - това ароматни масла, които са предназначени само за вас, за това, кой незабравими.Направете това на фирмен аромат.
. Всичко това, със сигурност, най-истински, чисти, елегантни масла, които аз купих.Всеки от тях са дълбоки и наситени, без най-малката следа, мирис, изходящи от всякакъв вид * странно* режещ вещества.Бутилка за уиски от прозрачно стъкло със запушалка в капака и запълват изцяло, не оставя място за над излагане на въздух.Определено съм лоялен клиент
HTHS
. Ето вече 10 години съм съвестно да използвам вашите масла ..други масла, които биха могли да се сравняват, просто няма.
Sulphur Льоб, Санта Фе, Северна Каролина
. Вашите масло печалба днес, и, както обикновено, те са просто, абсолютно, са прекрасни!
Тони Айсман, Юпитер, Флорида
. Уникален, но приятен аромат.Традиционните парфюмеристите са твърдят, че това е един от трите най-добри аромати в света.Attar Bazaar Ви предлага Най-Скъпите и Ароматни Аттары от Тунис, Лахора, Делхи, Египет, Африка, Арабия, Судан и други Парфюми Столици на Света.Елегантен и изключително наситени аромати, а не просто случаен смес от етерични масла"Аттары - това е особен вид натурални 100% не съдържа алкохол парфюмерийни масла.Аттары известни и в Близкия Изток, Персия и Индия почти 2000 години, но все още като цяло не са на Запад.През последните 25 години аромати Attar Bazaar са се възползвали повече от 2 милиона доволни клиенти! За гарантиране на 100% удовлетворение!.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват