Адаптер за батерията V6 за Дайсън, Преобразува батерия Dewalt 20V за батерията Дайсън V6, Работи с прахосмукачката серия Дайсън V6, батерия Animal Absolute Motorhead (само адаптер V6)

Адаптер за батерията V6 за Дайсън, Преобразува батерия Dewalt 20V за батерията Дайсън V6, Работи с прахосмукачката серия

BGN 1.33

Сума

[Какво е това?] Това е адаптер за батерията дайсън, предназначени за преобразуване на батерията dewalt 20v в резервна батерия Дайсън V6.Ако имате прахосмукачка дайсън V6, както и батерии dewalt20v, тогава можете да опитате този адаптер, който се удължава времето за работа на прахосмукачка с акумулаторни батерии и работи като при максимално, така и при нормално суче.Вече не е нужно да се притеснявате за това, че батерията е изтощена до приключване на вакуумирования. [До какво ще е подходящо?] Този акумулаторен адаптер подходящ за литиеви батерии dewalt 20v.И е съвместим с безжични стиками Дайсън V6 и ръчни пылесосами. (★ САМО за прахосмукачки серия V6, не е за прахосмукачки серия V7, V8, V11.) Това е страхотно, когато едно зареждане на батерията Дайсън не е достатъчно за приключване на работата.Можете да го вакуум на цялата къща за един път с помощта на акумулаторни батерии dewalt 20v голям капацитет. [Как се използва това?] Свържете батерията dewalt 20v към този адаптер V6, след това може да се използва като заместител на батерията дайсън V6.Ако имате батерия 20v-dewalt, както и на прахосмукачки v6, а след това този адаптер определено си заслужава да опитате. [Как да се контролира храна?] Адаптерът е снабден с светлинен индикатор.Зелен индикатор показва нормалната работа, а червен - за това, че храната свършва, след което е необходимо да извадите батерията от адаптера и го зареждате. [Че предварително условие?] В комплекта са включени адаптер за батерията V6 за дайсън (батерия в комплекта не са включени).Продуктите отговарят на стандартите за изпитване на FCC, Ro HS CE, безопасно и надеждно.И с връщането на парите в продължение на 45 дни и гаранция 12 месеца.Просто бъдете сигурни, че купете си и го използвайте.V6 Motorhead, V6 Absolute, V6 Trigger.V6 Slim, вакуум V6 HEPA, вакуум V6 без кабел.Колата Е V6 + Лодка, Дете V6 + Дете, Лидер На V6, Матрак V6.V6 Pro Спусък, Без изключение, V6 Multifloor Изключителен.V6 Top Dog HEPA V6 Trigger Extra. Безжична прахосмукачка V6 Fluffy и др. Адаптер V6 отговаря на стандартите за тестване на сигурността на FCC Ro HS CE;. Вградена защита от прекомерно освобождаване от отговорност, защита от пренапрежение, претоварване на работен ток и прегряване, безопасно и надеждно.Той е оборудван с индикаторна светлина, когато индикаторът светва "зелено", това е индикация за нормална работа, а само като индикатор се превръща в "Червено", това означава, че батерията е ниска.Адаптер V6 е съвместим с батерия Dewalt 20 V, подходяща за Дайсън V6 Животните,.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват