Оцветител от епоксидна смола и Прах от слюда-18 естествени пигменти на прах-Оцветител за сапун-Аксесоари за производството на сапун за ръце-Боя за грим сенки за очи ?

Оцветител от епоксидна смола и Прах от слюда-18 естествени пигменти на прах-Оцветител за сапун-Аксесоари за производството

BGN 2.00

Сума

【БОЯ от епоксидна смола】 : Набор от слюдяной прах, смола отлична боя за смола, е идеалният комплект за цветен пигмент от епоксидна смола, оцветител за сапун или пигментного прах за слуз?който добавя в къдрите магнитни цветове и прави най-различни цветове на вашите проекти от епоксидна смола.
【ПИГМЕНТНАЯ ПРАХ】 : Пигмент от слюдяной слуз - натурален и органичен продукт, наситен с ярки пигменти, чудесно като пигментной прах за всякакъв грим, червило, грим и бижута от епоксидна смола. applications.is попитайте за безопасна боя .
【СЪЗДАВАНЕ на УДОВОЛСТВИЕ】 : 18 цветове - това е 0,35 грама на този перлата на пигментного прах.Полимерни бои са идеални за епоксидна смола и създаване на цветни домашно проекти. метален пигмент от слюда може да се използва самостоятелно, течен оцветител за свещи могат да се смесват, придават цвят, правят различни цветни занаяти (Забележка : ние разсипване пълни бутилки, тъй като прах и деликатен, той се абсорбира по време на транспортиране, така че може да бъде непълна.).
【Ефект】 : натурална слюда от епоксидна смола - това е пигменти, с много малки частици, които може да се смесва с почти всяка прозрачна среда и да се прилага върху всякаква повърхност.Окрашивающие слуз с преливащи се цветове бои с ярки, блестящи и смайват със своята яркост и сверканием.акрилни бои, течни бои за бързо и лесно се смесват, бързо се стопи и се залепват с епоксидна смола, слуз и значение, за да се запази ясен контур, яркост и жизненост.
【Безопасен и нетоксичен】 : багрила, пигменти слуз, с ефект на блясък и нетоксични. напълно безопасен за кожата, когато се използва като оцветител за сапун, бомбочки за баня, слюдяного трептене и боя за балсам за устни. дизайн на ноктите, пигмент слуз, сапун за баня, сенки за очи, очаквайте вашите творчески идеи и занаяти. ИДЕАЛНИЯТ ИЗБОР НА ЦВЯТ :. слюдяная прах козметични качество, нетоксична, веганская, безопасен за нанасяне върху кожата, лицето, устните и клепачите.Нашият висококачествен слюдяной прах идеален за производството на сапун, епоксидна смола, бомбочек за вана, свещи, красящей слуз, нийл арт, козметика, щамповане и много други.Можеш да правиш всичко, което ти харесва!.Покажете вашата креативност с помощта на нашата нова колекция от прах и пигменти, mica.Нашият набор от бои от 18 ярки епоксидни смоли осигурява ярък цвят по избор за всякакви занаяти собствените си ръце.Пълно задоволяване на всички нужди в създаването на ярки красиви работи, които желаете. 6 РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ ЗА НАНАСЯНЕ НА СЛЮДЯНОЙ НА ПРАХ.Тиня Fun - Добавяйте прах от слюда в своите творения от слуз, за да получите страхотна перламутровую и супер блестяща метална слуз!Експериментирайте с много различни цветове!.Козметика - Благодарение на натуральному състав тя е едно чудесно допълнение към органични козметични средства и безопасно за всички типове кожа.Смесете го с вашия грим, за да се създаде невероятно мерцающее послевкус.Живопис - може да се смесва прах от слюда директно с блажна боя и акрилна боя, за да съживи своята картина.Сътворението от глина - Смесете го със суровата глина, за да добавите цвят или нанесете пудра, когато приключите извайват от глина, което му придава красив външен вид.Мыловарение - Просто добавете прах от слюда в стопено сапун и се разбърква добре.След като всички ще бъдат смесени заедно, изсипете сапун във формата и оставете да се охлади, за да видите ефекта на трептене.Производство на мебели - Смесете го с восками, глазура, лакове и част на вратата довършителни покрития, за да навредят на мебели и да се създаде уникална тапицерия!.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Океано-Зелено/от Стоманено Синьо/Аквамариновый/Тюркоаз Луксозен Слюдяной Оцветяване Пигментоза на Прах Козметични Клас
  • Новинка

Океано-Зелено/от Стоманено Синьо/Аквамариновый/Тюркоаз Луксозен Слюдяной Оцветяване Пигментоза на Прах Козметични Клас

BGN 4.10

Козметичен клас и Премиальное качество!!! Луксозна Блестяща пудра на Прах за сенки за очи.Идеално подход

Прах боята Rit-Petal Pink
  • Новинка

Прах боята Rit-Petal Pink

BGN 1.67

Този гъвкав, лесен за използване и е нетоксичен прахобразен оцветител е готов да даде ярък цвят плат, ил�