N/A Офис Чаша за чай с капак, Голям Капацитет, Майстор Чашка, Мъжки Филтър Чаша за Вода, Разделителната чаша за чай (Цвят: B Размер: 12.6 * 10.4 * 8.4 см)

N/A Офис Чаша за чай с капак, Голям Капацитет, Майстор Чашка, Мъжки Филтър Чаша за Вода, Разделителната чаша за чай (Цвят:

BGN 0.33

Сума

Той е изработен от каолин и много пъти уволнен при висока температура, което го прави издръжлив.Креативна дръжката е от камък Taihu, удобен за задържане.Делото чаша вдлъбната, бутон капачката на позлатен, изискана и елегантна.Благодарение на своя филтъра можете бързо да опитате ароматен чай супа една глътка, че да е удобно и бързо.Не е от значение, е предназначено ли е за ваше собствено ползване или като подарък.Той е изработен от каолин и много пъти уволнен при висока температура, което го прави издръжлив.Креативна дръжката е от камък Taihu, удобен за задържане.Делото чаша вдлъбната, бутон капачката на позлатен, изискана и елегантна.Благодарение на своя филтъра можете бързо да опитате ароматен чай супа една глътка, че да е удобно и бързо.Не е от значение, е предназначено ли е за ваше собствено ползване или като подарък.Тя е направена от каолин и много пъти уволнен при висока температура, което е трайна. Креативна дръжката е от камък Taihu, която е удобен за хващане. Капачката на чашата е вдлъбната, бутон за капака позолочена, изискана и елегантна. Благодарение на своя филтъра, можете да бързо да опитате ароматен чай супа с едно натискане, което е удобно и бързо.Не е от значение, за своя собствена употреба или като подаркаматериал : Керамикаразмер : 12.6*10.4*8.4 cm Capacity 375mlупаковка включва : 1 * чаена чаша (други демонстрационни продукти не са включени).Моля, обърнете внимание : 1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение от 2-3%, преди да заложите, моля, уверете се, че нямате нищо против.2. Цвят може да варира поради различните монитори, моля, обърнете се към самия продукт.Комплект стъклени кафеени чаши с двойни стени за еспресо с обем 17 мл.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват