Чанта за подложка за йога Vefungyan с кърпа: килимче за йога голям размер, Дълга чанта-тоут, Переноска аксесоари за йога с частичен морски джоб, подходящ за подложка на п?

Чанта за подложка за йога Vefungyan с кърпа: килимче за йога голям размер, Дълга чанта-тоут, Переноска аксесоари за йога

BGN 8.53

Сума

【Чанта за подложка за йога с Кърпа】Вие ще получите 1 чанта за носене подложка за йога и 1 кърпа.Размера на чантата за подложка за йога 36 "* 15", в която лесно могат да се поберат по-дебел и по-широк килимче за йога. а размерът на кърпи 9,8 "* 43". 【Качествен материал】 Този килимче за йога изработен от устойчив плътен futon платна с тегло 12 грама.Широка презрамка ще осигури комфорт по време на транспортирането, не умора на ръцете и раменете. 【Дизайн с 3 джобове】 В големия основно джоба може да се съхранява килимче за йога, и в нея има свободно място за хавлии, смяна на дрехи.Страничен джоб за бутилки с вода, слънчеви очила и много други, Таен вътрешен джоб с цип за ключове, телефон, портфейл, кредитни карти и други ценни вещи. 【Многофункционалност】 : Тази чанта за постелки за йога могат да се използват както в офиса, така и в йога студио. Също така може да се използва като спортни чанти, стопански чанти, плажни всички и дори на чанти за памперси, така че нашия титуляр за постелки за йога, очевидно са много разнообразни, от време на време се използва навсякъде, където искате!. 【Кърпа за тренировка на пот за йога】 е Подходящ за всички тренировки с потни кожата.В дългата тънка форма, разработена специално, за да е облегать си врата. 【Чанта за подложка за йога с кърпа】Вие ще получите 1 чанта за носене подложка за йога и 1 кърпа.Размера на чантата за подложка за йога 36 "* 15", в която лесно могат да се поберат по-дебел и по-широк килимче за йога. а размерът на кърпи 9,8 "* 43".


Опции за продукта

Клиентите също го харесват