Поддържаща рамка за маски за лице FunnyDay, Поставка за защита на хладно, Поставяне на маски от плат, Вътрешна Поддържаща рамка, Пластмасови защита от миризмата на черв?

Поддържаща рамка за маски за лице FunnyDay, Поставка за защита на хладно, Поставяне на маски от плат, Вътрешна Поддържаща

BGN 2.00

Сума

【Дишаща и гигиеничный】 : поддържащ скелет маски за лице държи кърпа на устата, създава повече пространство между устата и гмуркане с шнорхел, пластмасови части за маски съхранява на сухо и хигиена, не пада от маски, когато снимате маска. скоба за лице, прави дишането по-задушно и по-удобно, през лятото не е запушен!. 【【 Подобрен ергономичен дизайн】 : Дизайн на притежателя на маски за лице, с помощта на 3 D ergonomics с дясната структури и нов подобрен клип.Скоба fack mask за закрепване под маската има два горните и долните затягане, обща форма напомня на стълба с 4 регулируеми скоби, което позволява лесно да настроите кацане маски и да се намали количеството топъл въздух, издигащ се нагоре, за да си точки по-малко запотевали при носенето на маски за лице. 【【Идеалната спестявания за грим】 : стойки за маски държат на маска далеч от лицето и свеждат до минимум контакт с кожата, което може да помогне за предотвратяване на размазване внимателно нанесени на грим. 【【Лек и удобен за носене】 : Малък размер и леко тегло (по-малко от 0,1 грама), вие няма да усетите умора и дискомфорт след носене в продължение на няколко часа.Скоба за маски Fack намалява натиска върху лицето и го прави по-хладна през лятото.Поставка за маски за лице - от работници магазин за хранителни стоки и стоматолози-хигиенисти до офис работници и майстори - сериозно подобрение за всички, които трябва да носят маска в продължение на дълъг период от време. 【【Предпоставка включва】 : 1 опаковка от 5 модернизирана притежателите на 3 D-маски (с изключение на маски или други тъкани), около 2*3.3*4.2 (горната дължина * долна дължина * височина, моля, вижте размера на изображението в зависимост от показване на изображението).Моля, сравнете размер, преди да купите.Функция : 1. Изработен е от висококачествен материал, нежен и мека, не дразни кожата, моющийся и многократна употреба.2. Уникален носене дизайн, монтиране на лицето, не стихва. 3. Особено подходящ за лятна употреба, като по този начин се разширява пространството и помага да диша равномерно. 4. Притежателят на маски може да се отърве от замъгляване точки и да предоставят ясна визия.Параметри : Помещение включва : 5 опаковки референтна рамка за маска Материал : Висококачествена мека пластмаса Внимание : 1. Моля, почистете с вода преди употреба.2. Продуктът може да се пере и се използват повторно.


Опции за продукта

Package includes:
5 Pack Face Mask Support Frame Material

Клиентите също го харесват