Cabilock 3 бр. Кухненски Нейлоновое Средство За премахване на Мивки, Разнообразни Вани За Коса, Гъвкаво Прилагане, Четка За Премахване на Тръби, Чисти Канализация, Змия ?

Cabilock 3 бр. Кухненски Нейлоновое Средство За премахване на Мивки, Разнообразни Вани За Коса, Гъвкаво Прилагане, Четка

BGN 3.33

Сума

СРЕДСТВО ЗА ПРЕМАХВАНЕ на космите от слива - Ефективно почистване : Четка за почистване на мивки може ефективно почистване на отпадъци от тръби или мивката.Лесен достъп до труднодоступным места и лесно премахване на мусоропроводов.Повече никакви проблеми с припокриване на канавката.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ПРЕЛИВАНЕ на МИВКИ - Ефективно почистване : тя притежава достатъчно гъвкавост, гъвкава конструкция, лесно прониква в трудно достъпните места и лесно премахва остатъци от газопровода.Въртете четка за лесно почистване.СРЕДСТВО ЗА ПРЕМАХВАНЕ на засоров от КОСМИ в мивката - Средство за премахване на засоров от косата достатъчно дълго, за да проникне по-дълбоко в тръбата на мивката.СЪЕДИНИТЕЛ за маркуч, - е Изработен от неръждаема стоманена тел и спирала мрежести плавниците, здрав, антикоррозийный и антигибкий, лесно се огъват.ЧЕТКА за ПОЧИСТВАНЕ на МИВКИ - за почистване на отпадъци и на косата в течаща тръба или мивката. лесно прониква в труднодоступное място.Отличен за почистване на извити тръби.Пратката включва 3 x средство за почистване на тръби Характеристики - Размер : 45,00 X2,50 X2,00 см./17,68 X0,98 X0,79 см - Цвят : бял - Средство за почистване на канализацията може да се прилага на много места широко, за почистване на бани, кухни, мивки, вани, където се е случило повечето засоров. - Подвесная дръжка : дизайн куката улеснява използването му, когато тя не се използва. - Е изработен от неръждаема стоманена тел и спирала мрежести плавниците, здрав, антикоррозийный и анти-, гъвкав, свободно да се огъват. - Свредел за източване на чешмяната змии от стоманена тел, здрав и прочностной.Достатъчно за свиване в много видове сита и тръби. - Достатъчно дълго.Дължина четка за отстраняване на косми е 17,68 инча / 45 см, което е достатъчно за ежедневна употреба и идеални за почистване на баня и кухня. - Материал : ABS, нейлоновое влакна и стоманена тел Описание на стоката средство за премахване на космите от източване на по-Безопасни и еко-приятелски химически препарати за почистване. четка за почистване на мивки, Инструменти за отстраняване на засоров с източване.съединител за маркуч е Подходящ за места, които лесно се запушва, като например кухненски мивки, бани, тоалетни и канализация.средство за премахване на засоряющих косми в мивката, което не е лесно да изтриете, не се поддава на корозия и се отличава с издръжливост.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Четка за тоалетна /Четка за тоалетна Държач за тоалетна четка Потребителска Четка за почистване на Тоалетната с Четка
  • Новинка

Четка за тоалетна /Четка за тоалетна Държач за тоалетна четка Потребителска Четка за почистване на Тоалетната с Четка

BGN 1.33

Това е не само средство, но и поскоро декор за баня.Ергономична четка за тоалетна професионално разрабо�

Остри Шорти за Кучета, Перална Машина за домашни любимци, Масажна Вана, Четка за домашни любимци, Мека Сжимаемая Четка,
  • Новинка

Остри Шорти за Кучета, Перална Машина за домашни любимци, Масажна Вана, Четка за домашни любимци, Мека Сжимаемая Четка,

BGN 31.79

Четка за измиване на косата спомага за приданию Вълна Блясък.Тя може да се използва На Суха Кучето, за да