Джанти Аксесоари резервни Части 20 бр + ключ M12 с дърворезба 1,50 12x1,50 и Изпъкнала Мида (допълнителна резба за Toyota) Шлицевые гайки с дължина 1,57 , хромирани Шлицевые ядки ?

Джанти Аксесоари резервни Части 20 бр + ключ M12 с дърворезба 1,50 12x1,50 и Изпъкнала Мида (допълнителна резба за Toyota)

BGN 3.33

Сума

❌ Тези ядки са предназначени само за колелата на вторичен пазар.Този съвет може да бъде подходяща резба за вашия автомобил в много случаи кацане място на върха не е достатъчно голям, за да се създаде достатъчна сила прижатия колела OE до колата си.Резба M12 1,50 12x1,50 Дължина 1,57 инча, шлицевой конус 60 градуса и др издут мида (допълнителна резба за Toyota) Хромирана конструкция от 2 части 20 бр. + ключ Включва двоен шестостенния адаптер 13/16" и 3/4". Разработен в САЩ.Уши ET проектирани така, че да се осигури допълнително заплитане на конец.Обикновено те се използват, когато ДЖАНТИ ПОДПОРИ са монтирани между колелото и ступицей и автомобили на Toyota.Въглеродна стомана студено коване.Висококачествена и прецизна дърворезба.Построен в съответствие със стандартите на SAE.Покритие, устойчиво на корозия.Винаги използвайте потвърдено кацане, за да се потвърди съответствието на продукта на вашия автомобил.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

PetzYouOne Cat Хирургически Възстановителен Костюм за лечение на рани в коремната кухина, Гащеризон за котки След операцията,
  • Новинка

PetzYouOne Cat Хирургически Възстановителен Костюм за лечение на рани в коремната кухина, Гащеризон за котки След операцията,

BGN 44.27

Алтернатива на дяката : Костюм за стерилизация на котки е идеален заместител на яката на кралица Елизаб�