VANZAVANZU Гъба за баня Голямата 80 г, Гъба За къпане, Скрубер за Тялото, Мрежест Хоп за мъже и Жени, Комплект от 4 броя (Бял)

VANZAVANZU Гъба за баня Голямата 80 г, Гъба За къпане, Скрубер за Тялото, Мрежест Хоп за мъже и Жени, Комплект от 4 броя

BGN 3.00

Сума

?По-стегнат възел - В нашите мочалках за вана се използва подобрена и на уникалната технология на завързване в три кръга, ефективно повышающая здравина и издръжливост в сравнение с други.Не е нужно да се притеснявате за това, че той лесно се разпада и ще има грешен външния вид, когато го получите. ? По-висока плътност - 80 грама всяка гъба за баня, толкова по-други, да се подчертае, лукс баня.Този не подвергающийся рециклиране, приятна за кожата и деликатен мрежест материал е изработен от напълно нов сурово масло, което е по-светъл, еластично и не е острата миризма, по-добре ексфолиране на прах и прави кожата гладка и копринено след всеки душ. ?По-гъста пенка - Тази космата гъба за баня на отлично се справя с преобразуването на сапун или душ гел, в по-гъста и продължителна пяна.Гъвкав и пухкав материал и лесно да се изтрият в края на употреба. ? Отличен стандарт - Нашата усъвършенстване на фабриката е сертифицирана по ISO и БИСС, които отговарят на много строги хигиенни стандарти, за да се гарантира, че всяка произведена от нас гъба за душ предизвиква доверие у нашите клиенти. ?Икономичен комплект за Нашата семпла и класическа гъба от 4 дисциплини - най-добрият избор за вас, за да споделите със семейството си и да се замени.Имаме няколко красиви цветови варианти за вас, които са подходящи за вашата баня в различни стилове.И можете да се накисва в топла вода за няколко минути, за да придадат на първоначалната форма и по-добро възприятие, преди да използвате. ?По-стегнат възел - В нашите мочалках за вана се използва подобрена и на уникалната технология на завързване в три кръга, ефективно повышающая здравина и издръжливост в сравнение с други.Не е нужно да се притеснявате за това, че той лесно се разпада и ще има грешен външния вид, когато го получите. ? По-висока плътност - 80 грама всяка гъба за баня, толкова по-други, да се подчертае, лукс баня.Този не подвергающийся рециклиране, приятна за кожата и деликатен мрежест материал е изработен от напълно нов сурово масло, което е по-светъл, еластично и не е острата миризма, по-добре ексфолиране на прах и прави кожата гладка и копринено след всеки душ. ?По-гъста пенка - Тази космата гъба за баня на отлично се справя с преобразуването на сапун или душ гел, в по-гъста и продължителна пяна.Гъвкав и пухкав материал и лесно да се изтрият в края на употреба. ? Отличен стандарт - Нашата усъвършенстване на фабриката е сертифицирана по ISO и БИСС, които отговарят на много строги хигиенни стандарти, за да се гарантира, че всяка произведена от нас гъба за душ предизвиква доверие у нашите клиенти. ?Икономичен комплект за Нашата семпла и класическа гъба от 4 дисциплини - най-добрият избор за вас, за да споделите със семейството си и да се замени.Имаме няколко красиви цветови варианти за вас, които са подходящи за вашата баня в различни стилове.И можете да се накисва в топла вода за няколко минути, за да придадат на първоначалната форма и по-добро възприятие, преди да използвате.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Кърпа за Лице Музикален инструмент Кларинет Кърпи Премиум-Клас Гъба за миене на съдове за спа центъра на Хотела и Баня
  • Новинка

Кърпа за Лице Музикален инструмент Кларинет Кърпи Премиум-Клас Гъба за миене на съдове за спа центъра на Хотела и Баня

BGN 5.33

Материал : Кърпи за лице са произведени от висококачествен фин влакна, меки, дълготрайни, нежни към кожа�