3 бр. комплект ексфолиращи скрубери, за тялото, скрубер за гърба, ръкавици за баня и гъба за душ, Гъба за къпане, Ексфолиращ скрубер за тяло за мъже и жени, може дълбок?

3 бр. комплект ексфолиращи скрубери, за тялото, скрубер за гърба, ръкавици за баня и гъба за душ, Гъба за къпане, Ексфолиращ

BGN 1.00

Сума

КОМБИНИРАН КОМПЛЕКТ : Получите великолепен ексфолиране с помощта на отшелушивающего на скраб за тяло.Този разход комплектът включва в себе си стъргало за гърба, ръкавица за ръце и луфа, които ще ви помогнат да се отървете от прах и замърсявания от вашата кожа.С помощта на този комплект може да се постигне дълбоко почистване, след което кожата ви ще се почувства свежа и полирана.ПРЕВЪЗХОДНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Конструкцията увеличени дължина и ширина на задната чистач е предназначен за пълно покритие на гърба си.Двойни въжета в двата края подобряват управляемостта, осигуряване на плътно, равномерно и повишено триене за тялото си. ексфолиране : С помощта на пречистване за душата и за тялото ще можете ефективно да премахнете омертвевшую кожата и произвежда ексфолиране.Подобно на гъба възглавница Достатъчно мека, за да се гарантира Вашата Нежна кожата на Допълнителни грижи и отлично почистване.МАСАЖ : Сеточка От люфы Многократно образува мехурчета, овлажняване на кожата.Лесна употреба : Преди първата употреба, се накисва в топла вода за 1-2 минути, нанесете необходимото количество средства за измиване и избършете тялото, за да се получи гъста пяна в банята.Дръж след всяка употреба, за да остава суха, което го прави идеален аксесоар за плуване.Идеален аксесоар за плуване у дома или на път. 3 бр. комплект ексфолиращи скрубери, за тялото, скрубер за гърба, ръкавица за баня и гъба за душ, гъба за къпане, ексфолиращ скрубер за тяло за мъже и жени, може дълбоко почистване на тялото.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Канкунский Залез и Палми бързо съхнещи Кърпи Гъба Высокоабсорбирующие Кърпи За Лице, Кърпи за Ръце за Баня и Спа Хотел
  • Новинка

Канкунский Залез и Палми бързо съхнещи Кърпи Гъба Высокоабсорбирующие Кърпи За Лице, Кърпи за Ръце за Баня и Спа Хотел

BGN 8.53

Студена кърпа.Изработени от здрава неръждаема, сверхпоглощающей тъкан Машинно или ръчно пране, сушене �