Център за игра JYGOPLA 10 фута Геометричен Dome Climber, устойчиви на корозия и uv радиация, който Поддържа 1000 паунда, Детска площадка за обучение в джунглата на закрито / на от?

Център за игра JYGOPLA 10 фута Геометричен Dome Climber, устойчиви на корозия и uv радиация, който Поддържа 1000 паунда,

BGN 1.67

Сума

[Безопасността на първо място] : Гео куполни climber за деца на открито, максимална товароносимост-1000 паунда, и едновременно могат да играят 3-6 деца. изделието е оборудвано с трайни пирони, така че няма нужда да се притеснявате за тряске или нестабилност.Дръжка за катерене, професионално разработен за защита на детските отпечатъци от тесни точки. [Здрав] : Геометричен dome climber jungle gym е изработен от стомана, антикорозионна, поцинкована горещо потапяне, с устойчиво на uv покритие, без последващо боядисване, проектирана за по-дълъг живот и ще издържат на всякакви климатични условия.Ние заменя традиционната въже, за люлки на дърво, метал верига, за да може да бъде трудно да се раздели и да е лесно изведнъж да падне, без да причиняват никаква вреда. [Развитие на детето] : Играта на купола е много важно за децата!Детска площадка dome алпинист може да помогне на децата да подобрят своята физическа форма и да развиете умения за координация, баланс, сътрудничество, разбиране и доверие. [С люлки на дървото-чинийка] : Люлка на дървото включват метални люлки-чиния с диаметър 1x 45 см, дълга верижна въже с дължина 1x 30 инча и 2 висящи на колана.Можете да го прикачите към бранша, рамката за катерене или към съществуващите качелям в задния двор - има много начини да се забавлявате с вашите деца. [100% за Обслужване на клиенти] : С подробни инструкции за инсталиране, които лесно могат да бъдат инсталирани само двама възрастни, за един час.Ако имате някакви въпроси относно тези съоръжения за скално катерене на открито за деца, не се колебайте да се свържете с нас.и ние винаги ще бъдем тук за вас и ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Тежкотоварни Окачен комплект от Неръждаема Стомана, Висящи на Закачалки и Хамак, а Пролетта и Въртящи Фабрика, Отточна
  • Новинка

Тежкотоварни Окачен комплект от Неръждаема Стомана, Висящи на Закачалки и Хамак, а Пролетта и Въртящи Фабрика, Отточна

BGN 12.79

Тежкотоварни окачен комплект от неръждаема стомана, висящи на закачалки и хамак, а пролетта и въртящи ф�