Dreampark Игри на открито 4-10 Играчите Раса на торби от картофи за деца и Възрастни, Карнавал, Парти по Случай рождения Ден, на Великден Ден на Полето, Игри на открито, Игр?

Dreampark Игри на открито 4-10 Играчите Раса на торби от картофи за деца и Възрастни, Карнавал, Парти по Случай рождения

BGN 17.06

Сума

Набор за игри на открито 30шт. - В комплект от 30 парчета такива игри на открито. 4 цветни торбата за събиране на картофи размер на 31,5 х 15.7 инча с двойно дъно, подходящи както за деца, така и за възрастни. комплект от 12 дървени състезателни лъжички за яйца, предназначени за тренировка на умения равновесие. 4 броя 3-ножных релейни ленти с регулируема еластична тросом. 10 игрални награди за възлагане на детето, който ще спечели играта. Игри за фестивали и партита на 4-10 играчи - Тези игри за детски партита и могат да бъдат игри на открито, за възрастни и семейства.Тя може да се прилага при честването на празници като великден игри, карнавалните игри, игри на Ден поле, игри за събиране на семействата, игри на Хелоуин и Деня на благодарността.Това е и идеална игра за партита, като например детски игри рожден ден, училищни спортни игри, игри за косене на трева, игри за пикник и така нататък.Модернизирани чанти за състезанието от картофени чанти - Чанти и калъфи за състезанието от чанти, изработени от подобрени висококачествен плат Оксфорд, здрав и издръжлив.В сравнение с други традиционни чували от зебло, нашите не падам, не предизвикват алергии, миризма и други проблеми, и може да се използва повторно.Изключителен дизайн с двойна дръжка с различна височина е идеален за игра на открито за деца на възраст 8-12 години, възрастни и семейни събирания.Отлично качество и използването на многократна употреба - Dreampark Giant Outdoor Games отговаря на стандартите за сигурност на САЩ, не е токсичен и е одобрен от тестове за безопасност.Чанта за картофи е изработен от здрав плат Оксфорд.Яйца и лъжичка, изработени от лека дървесина, със заоблени ръбове, нямат мирис и са трайни. Трехногие бягащи ленти са изработени от найлон с добро качество и лента за прикрепване на една кука и линия, които лесно се облича и не се разбиват по време на състезанието. 100% удовлетворение - високо качество и удовлетвореността на клиентите - това са нашите бизнес цели.В рамките на месец след закупуването на тези игри на открито подлежат на послепродажному обслужване, безплатна подмяна в случай на възникване на някакви проблеми.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще бъдем до вас.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Тежкотоварни Окачен комплект от Неръждаема Стомана, Висящи на Закачалки и Хамак, а Пролетта и Въртящи Фабрика, Отточна
  • Новинка

Тежкотоварни Окачен комплект от Неръждаема Стомана, Висящи на Закачалки и Хамак, а Пролетта и Въртящи Фабрика, Отточна

BGN 12.79

Тежкотоварни окачен комплект от неръждаема стомана, висящи на закачалки и хамак, а пролетта и въртящи ф�