Вратата корица Той Възкръсна -Аксесоари за честит Великден, Окачен фон за врати на Исус за Религиозен украса на Възкресението (Врата Банер)

Вратата корица Той Възкръсна -Аксесоари за честит Великден, Окачен фон за врати на Исус за Религиозен украса на Възкресението

BGN 1.67

Сума

【ВЕЛИКДЕНСКО УКРАСА】 търсите перфектната украса за Великден?Моля, обърнете внимание!За да има рамка, която да обхваща "той възкръсна".Размер на 70,8x35,4 инча /180x90 виж Добър избор за украса на религиозна Великден. 【МАТЕРИАЛ】 е направен от здрав винил материал.Цвят на ясен, печат ясна, тя нетоксична, можете да се сгъват и се използват повторно.По четирите краища на отвора на фона he is risen има пръстен желязо, и вие можете лесно да виси, продев през него въже. 【ПРИЛОЖИТЕ към】 рамка, която да обхваща "Той възкръсна" е подходящ за религиозна тематични партита, партита "честит Великден", великден парти "Исус".Могат да се използват като украса на церемонията врати и на фона на реквизит за снимки с приятелите и семейството си, да правя снимки. 【СПЕЦИАЛЕН дизайн】 Паскал фон украса He is risen е с ярки цветове, а ярко модел може да донесе силна празнична атмосфера на вашето парти.Класически религиозен кръст и Исус ще привлекат вниманието на всеки. 【Услуги】 Моля, купувайте си с увереност.Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, произведем обмен или ще ви възстановим парите за вас, за да не се безпокоите. банер.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

TJLSS Аквариумный Аквариум За Риби Вакуум Чакъл Вода Филтър За Пречистване на Сифонный Помпа Ръчна Помпа за Пречистване
  • Новинка

TJLSS Аквариумный Аквариум За Риби Вакуум Чакъл Вода Филтър За Пречистване на Сифонный Помпа Ръчна Помпа за Пречистване

BGN 44.53

Лесна за Управление, практично и удобно, а също и много издръжлив.Вид на продукта : Вакуум сменщик вода з�