Детска Селфи-камера NCRD, Коледни Подаръци за Рожден Ден, за момчета, Дигитални Видеокамери с Висока Разделителна способност за деца, Преносима играчка за момче с SD-к?

Детска Селфи-камера NCRD, Коледни Подаръци за Рожден Ден, за момчета, Дигитални Видеокамери с Висока Разделителна способност

BGN 28.43

Сума

[Богат на функции цифров фотоапарат за деца] : 2.4-инчов широкоекранен автофокус с висока разделителна способност, максимална поддръжка на функции за запис на HD видео 1080 P със скорост 30 кадъра в секунда, можете да правите желания съдържание по всяко време и на всяко място. [Разыграйте въображението] : Вграден супер сладък рисуване на етикети с голяма глава, графити със собствените си ръце, в съответствие с цвета на най-снимки, развива способността на детето да прави това. [Лесно и преносимо управление на] : Цифров фотоапарат входно ниво на лесна за управление, а менюто е много проста, така че децата да могат да се ползват от меню, без да им помогне и да го носите със себе си.Подходящ за начинаещи/студент/семейството и приятелите си като подарък. [Многофункционална камера] : поддържа мигновена снимка и печат на снимки, автопортрети, срокове на печат черно-бели, цветни снимки и възможност за самостоятелно изготвяне. [Идеални подаръци за рождени дни и празници за деца] : най-добрият подарък за празника, рожден ден, Коледа.Име на продукта : Детска място на Екрана : цветен LCD дисплей с диагонал 2,4 " IPS Интерфейс : USB2.0 Управление на захранването : литиева акумулаторна батерия 7,4 В Спецификациите на зарядното устройство : DC 5 V 2 Резолюция на изображението : 15 Mp, 8 Mp, резолюция на печат на видео : 1080 P / 30fps, 720 P/ 30 кадъра в секунда Носители за съхранение : карти MICRO SD карта (1gb-32gb) [не е включен в комплекта] Формат на файла : JPG, Movфункция : фото/видео, Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще отговорим на вашето запитване в рамките на 24 часа.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват