Amazing Antal - Skinny & AquaGo - Стомна Tritan на 64 грама и бутилка за вода Tritan на 32 грама, не съдържа BPA, небьющийся, огнеупорни, могат да се мият в миялна машина, е изключително подхо?

Amazing Antal - Skinny & AquaGo - Стомна Tritan на 64 грама и бутилка за вода Tritan на 32 грама, не съдържа BPA, небьющийся,

BGN 1.67

Сума

[ПИЙТЕ ПОЛЕЗНО] е Изработен от висококачествен хранителен пластмаса Tritan.Не съдържа BPA и олово.Могат да се мият в съдомиялна машина.Температурна устойчивост до 212 F /100 C. [ПИЙТЕ ПРЯСНО] Благодарение на своята тънка форма е стомна, лесно се поставя в хладилника или дори в страничната вратата на хладилника.Благодарение на големия капацитет на кана е подходящ за вашите любими на студени и топли напитки : сок, лимонада, плодов вода, студен чай, кафе, студен удар, сангрии, заваренного чай и много други. [ПИЕ БЕЗОПАСНО] Този стомна от Тритана небьющийся.Освен това, благодарение на притискателния капака, здрава дръжка, резултат на високото основата на това е прост, сигурен и траен за вашата ежедневна употреба. [ПИЙТЕ НАВСЯКЪДЕ], Подходящ за използване на закрито и на открито.Отличен за събирания, партита, барбекю.Задължителен елемент за дома, офиса, ресторанти, барове, басейни. [НАПИТКА В СТИЛ] Модерен и елегантен дизайн.Кристално чиста и блестяща.Идеален обект за забавление и подаръци. [ПИЙТЕ ПОЛЕЗНО] е Изработен от висококачествен хранителен пластмаса Tritan.Не съдържа BPA и олово.Могат да се мият в съдомиялна машина.Температурна устойчивост до 212 F /100 C. [ПИЙТЕ ПРЯСНО] Благодарение на своята тънка форма е стомна, лесно се поставя в хладилника или дори в страничната вратата на хладилника.Благодарение на големия капацитет на кана е подходящ за вашите любими на студени и топли напитки : сок, лимонада, плодов вода, студен чай, кафе, студен удар, сангрии, заваренного чай и много други. [ПИЕ БЕЗОПАСНО] Този стомна от Тритана небьющийся.Освен това, благодарение на притискателния капака, здрава дръжка, резултат на високото основата на това е прост, сигурен и траен за вашата ежедневна употреба. [ПИЙТЕ НАВСЯКЪДЕ], Подходящ за използване на закрито и на открито.Отличен за събирания, партита, барбекю.Задължителен елемент за дома, офиса, ресторанти, барове, басейни. [НАПИТКА В СТИЛ] Модерен и елегантен дизайн.Кристално чиста и блестяща.Идеален обект за забавление и подаръци.Amazing Antal - Skinny & Aqua Go - Стомна Tritan обем 64 грама и бутилка за вода Tritan обем 32 грама, не съдържа BPA, небьющийся, огнеупорни, могат да се мият в миялна машина, е изключително подходящ както за студените, така и за приготвяне на топли напитки.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват