Luxshiny 1 Комплект Пластмасова Кана За Вода, Комплект Чаши, Кана за Студен Чай, Кана за Лимонада, Кана за Топла и Студена Вода, Нечупливи Чаши за Пиене, Къщички за Домашн?

Luxshiny 1 Комплект Пластмасова Кана За Вода, Комплект Чаши, Кана за Студен Чай, Кана за Лимонада, Кана за Топла и Студена

BGN 1.33

Сума

Продуктът се използва за приготвяне на студена вода, бира, студен чай, домашни напитки, мляко, цветен чай и много други. кана за вода с лед.Структурата на чайника за студена вода е много хубава, и той изглежда высококлассно и елегантни, подходящи за дома, хотел, офис и т.н., кана за сок в хладилника.Преносима дръжка дизайн, голям капацитет, може да се повиши и да се съхраняват.Продуктът е издръжлив на употреба.кана за пиене.Отличен за вечеря или парти, пикник, партита на басейна, барбекю, събрания и на други места. кана за напитки.Кана за вода е изработен от безопасен за храните висококачествен материал, не наносящего вреда на здравето си. гарафа за напитки.Продуктът се използва за приготвяне на студена вода, бира, студен чай, домашни напитки, мляко, цветен чай и много други. кана за вода с лед.Структурата на чайника за студена вода е много хубава, и той изглежда высококлассно и елегантни, подходящи за дома, хотел, офис и т.н., кана за сок в хладилника.Преносима дръжка дизайн, голям капацитет, може да се повиши и да се съхраняват.Продуктът е издръжлив на употреба.кана за пиене.Отличен за вечеря или парти, пикник, партита на басейна, барбекю, събрания и на други места. кана за напитки.Кана за вода е изработен от безопасен за храните висококачествен материал, не наносящего вреда на здравето си. гарафа за напитки.Описание Кана за домашни сокове Удобен кана за сок богат на функции чаша за вода Удобства за домашно хранене - Материал : Пластмаса Размер (1800 мл) : 18,00 X12,00 X12,00 см; 7,07 X4,72 X4,72 инча - Размери (2000 ml) : 21,00 X15,00 X15,00 см; 8,25 X5,89 X5,89in - Цвят : син.Пратката включва 1 х кана за вода, 3 х чаша за вода.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват