Ideashop Титановое Халка за ключове, 6 Опаковки Пръстени за ключове, 28 20 мм, 2 Размера, Быстросъемное Пръстен със Странично натискане, Ключодържател, Фиксирующее Халка з?

Ideashop Титановое Халка за ключове, 6 Опаковки Пръстени за ключове, 28 20 мм, 2 Размера, Быстросъемное Пръстен със Странично

BGN 1.33

Сума

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати това!.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати това!.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати това!.Титан.Издърпайте закопчалка. 【Конструкция и странично натискане, за да пести усилия】 Нашите халки за ключове с дугообразной конструкция странично натискане притежават добра еластичност и могат да се отварят с една ръка, което е удобно за използване.Можете лесно отваряне и поставяне на ключ, спестяване на усилия и защитава вашите нокти от нараняване. 【По-дълъг живот и ниско тегло】Халка за ключодържател изработено от висококачествена титанов стомана, която е твърда, устойчива на износване, не избледняват и има дълъг срок на служба.Лек и портативен, той ще се побере лесно в чантата или джоба ви. 【Сигурна и надеждна и не деформируемая】 двупластова обтегач, прецизно рязане на тел, пълномаслено леярство, не се притеснявайте за загуба на важни обекти.Издръжлив материал гарантира, че халка за ключове ще се върне в първоначалната си форма и не се деформират. 【2 Размера и Приложими Сценарии】Вие ще получите 6 халки за ключове с размери 3 28 мм /1,1 инча и 3 20 мм / 0,79 инча, които ще позволят ефективно да се съхранява ключовете от къщи и коли, които са достатъчни за ежедневните нужди. 【Подходящи за подаръци】 Това е оригиналното халка за ключове на класически сив цвят, с обикновен външен вид, това е един малък подарък за приятели.Това ще ги избави от болка в ръцете при извличане на ключа, и те да почувстват сърцето си.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват