Четка за грим N/A Основа За грим Лице, Ронлив компактна пудра, Коректор, Четка за смесване Руж Професионален Козметичен инструмент за грим (Цвят: черен-Jojo ' s Bizarre Adventure1

Четка за грим N/A Основа За грим Лице, Ронлив компактна пудра, Коректор, Четка за смесване Руж Професионален Козметичен

BGN 216.96

Сума

Расчесывает коса от синтетични косми, меки и шелковистых на допир. всеки път натрапваме себе си на перфектен грим.Няма разводи и парцели с твърде много или твърде малко количество грим.Лесно наносящаяся пудра на прах, естествен цвят, равномерно нанасяне.Без избледняване и загуба на коса четки, подчертайте и се насладете на вкуса на живота.Подходящ е както за професионални, така и за домашна употреба.Расчесывает коса от синтетични косми, меки и шелковистых на допир. всеки път натрапваме себе си на перфектен грим.Няма разводи и парцели с твърде много или твърде малко количество грим.Лесно наносящаяся пудра на прах, естествен цвят, равномерно нанасяне.Без избледняване и загуба на коса четки, подчертайте и се насладете на вкуса на живота.Подходящ е както за професионални, така и за домашна употреба.Расчесывает коса от синтетични косми, меки и шелковистых на допир. всеки път натрапваме себе си на перфектен грим.Няма разводи и парцели с твърде много или твърде малко количество грим.Лесно наносящаяся пудра на прах, естествен цвят, равномерно нанасяне.Без избледняване и загуба на коса четки, подчертайте и се насладете на вкуса на живота.Подходящ е както за професионална употреба, така и за дома. Брой парчета : 3 бр. Материал на четките : вълнена влакна се Използва с : консилером, тонално крем, на Помещение включва : 1 комплект * четки за грим (количество, както е показано на снимката) ♥ Внимателно.Заради разликите в различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят.Сравнете снимката с вашия размер, моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля оставете съобщение, преди да оставят лош съвет.Благодаря ви за вашето разбиране.Четка е мека и удобна.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Вкусен Черен Комплект четки за грим, Спирала за вежди, Захар, Синтетична четка за основите, четка за грим (Цвят: A, размер:
  • Новинка

Вкусен Черен Комплект четки за грим, Спирала за вежди, Захар, Синтетична четка за основите, четка за грим (Цвят: A, размер:

BGN 109.76

Лесно се съхранява и да носи със себе си, е идеален за пътуване.Придайте на вашето лице свеж цвят.Комплек