RENSLAT 12 бр. Четки За Грим Набор от Инструменти, Козметична пудра на Прах Сенки За очи на Основата на Руж Смесване на Красотата Четка За Грим

RENSLAT 12 бр. Четки За Грим Набор от Инструменти, Козметична пудра на Прах Сенки За очи на Основата на Руж Смесване

BGN 3.33

Сума

Комплект четки с професионално качество, която включва в себе си всички основни знания, необходими за вашето ежедневно нанасяне.Подходящ за професионална употреба, употреба или за начинаещи.Лесно наносящаяся пудра на прах, естествен цвят, единни предаване.Влакно е здраво, меко и шелковистое на допир и осигурява отлични грижи за кожата си.Ако правилно се грижи за вашата четка може да продължи много години.Комплект четки с професионално качество, която включва в себе си всички основни знания, необходими за вашето ежедневно нанасяне.Подходящ за професионална употреба, употреба или за начинаещи.Лесно наносящаяся пудра на прах, естествен цвят, единни предаване.Влакно е здраво, меко и шелковистое на допир и осигурява отлични грижи за кожата си.Ако правилно се грижи за вашата четка може да продължи много години.Спецификация : Материал на четките : вълнена влакна Брой : 12 бр. Опаковка включва : 1 * четка за грим Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.


Опции за продукта

Brush Material:
Wool Fiber
Quantity:
12pc
Package Include:
1* makeup brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Клиентите също го харесват