Голяма кошница за дрехи, Сгъваема чанта за дрехи, Кошница за дрехи, Кошница за дрехи, Чанта за дрехи, Сгъваема, Висока, с дръжки, Водоустойчив, за съхранение, за пътув?

Голяма кошница за дрехи, Сгъваема чанта за дрехи, Кошница за дрехи, Кошница за дрехи, Чанта за дрехи, Сгъваема, Висока,

BGN 32.37

Сума

Оксфорд.Висококачествени кутии за съхранение, кофи за боклук и кошници осигурява лесно и модерно решение за модерните офис, домашни или общи помещения и съхранение нужди.Спецификации Размер : 15,9 (Д) х 11.8 (Ш) х 19,3 (В) инча / 40,5 (Д) х 30 (Ш) x 49 (В) смМатериал : Външен слой от плат Оксфорд 300 D, вътрешна подплата от водоустойчив PVC и полиестер Тегло : 1,47 килограм Количество : Комплект от 1 място за съхранение на нещо-Пазете дрехи, чорапи в спалнята или гардероба-Пазете детски играчки в стаята за игри-да се Съхранява прибори за хранене и чай в кухнята-да се Съхранява играчки за кучета, книги, аксесоари за декоративно и приложно изкуство, DVD-та в хола - Пазете канцеларски материали и документация в офиса.Идеалното решение за всички проблеми с хранением1. Селски твърд рамка от метална тел, удобен за носене на тежки предмети, регулируеми подплатени мультяшные въжени дръжки.добра подплата от вътрешната страна и висококачествени подвижни тиранти, утолщенное дъното, по-стабилен и издръжлив.2. Здрав плат с висока плътност позволява кошница за дрехи добре стоят, когато не се използва.Тази материя е много подходящ за показване на модни десени.Плат кошница за дрехи може да се сгъва за пестене на място.3. Не само кош за бельо, но и универсална кошница за съхранение на дрехи, играчки, книги или други малки неща!4. Лесни за инсталиране на плетена детска люлка.Насладете се на съхранението с добре запазва кошница.5. Супер лек и удобен за носене.Най-практическа и стилна кошница!6. Плетена детска люлка, изработени от висококачествени стъклени влакна.Добре обмислена конструкция удължава живота на вашата кошница.Съвети за измиване : Избършете само на чиста кърпа, не използвайте абразивное почистващо средство.Не използвайте пералната машина за почистване на чанти, това може да навреди на водонепроницаемое покритие.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

ALSMD Кошница за дрехи, Сгъваема Кръгла Кошница за Спални, Кошница за дрехи с дръжки, Водоустойчив Органайзер, Кофа (Цвят:
  • Новинка

ALSMD Кошница за дрехи, Сгъваема Кръгла Кошница за Спални, Кошница за дрехи с дръжки, Водоустойчив Органайзер, Кофа (Цвят:

BGN 2.33

Тя може лесно да се сгъва за пестене на място.Отвън той от оксфорд, вътрешността е покрита с водоустойчи�