Смесени Размери 3D Акрилни Декорации за дизайн на ноктите, Кристали и Кристални Камъни Лъскави аксесоари за нокти, Аксесоари Инструменти от 1,5 мм до 5 мм - (Цвят: Color 03)

Смесени Размери 3D Акрилни Декорации за дизайн на ноктите, Кристали и Кристални Камъни Лъскави аксесоари за нокти, Аксесоари

BGN 41.01

Сума

Цвят : цвета 03. si е изключително подходящ както за професионален специалист по маникюру, така и за Изучающего нийл-арт.Това ще даде на ноктите Елегантен и специален вид.Е съвместим както с естествени, така и изкуствени нокти и лесно се нанася.Удобства : и е изключително подходящ както за професионален специалист по маникюру, така и за изучающего нийл-арт. Това ще даде на ноктите елегантен и специален вид. Е съвместим както с естествени, така и изкуствени нокти и лесен за нанасяне. Може също да се използва за украса на вашия дом, своята практика за мобилен телефон, пригласительной картички, боди-арт и др Инструкции : Можете да използвате лак за нокти, UV гел или акрил на ноктите и т.н. Почистете повърхността на ноктите, пискюл и базов лак, нанесете го върху ноктите Съдържание на опаковката : 1 опаковка страз за декорация на нокти (изберете 1 цвят) 1. Ние приемаме само спецификата на продукта : Тегло : 9 грама Количество : 1 опаковка Размер : от 1,5 мм до 5 мм, 6 размери на Номер на модела : кристали за нокти смесени размери Материал : акрил Тип елемент : кристали и бижута.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват