WOKOTO 60 бр. Златни И Сребърни Висулки-пеперуди за дизайн на ноктите, 3D Пеперуда За Нокти, аксесоари за нокти, Окачване-Пеперуди За нокти, Пеперуди, Скъпоценни Камъни и ?

WOKOTO 60 бр. Златни И Сребърни Висулки-пеперуди за дизайн на ноктите, 3D Пеперуда За Нокти, аксесоари за нокти, Окачване-Пеперуди

BGN 2.67

Сума

【Окачване за нокти от 3 D сплав】 : Mailto съдържанието на 60 бр. сребърни висулки-пеперуди за дизайн на ноктите, 6 различни стилове пеперуди, 10 броя за всеки, лъскава и са подходящи за множество дизайни на нокти. 【Луксозен дизайн】 : Тези ключодържатели за нокти са изработени от сплав, с красиви ярки шарки във формата на пеперуди, изящни и красиви, правят ноктите по-елегантни и очарователни. 【Висококачествени материали】 : Тези ключодържатели за нокти са изработени от усъвършенствано сплав, който е безвреден, нетоксичен и безопасен, изучаваме и траен при продължителна употреба, а също така подходящ за съхранение. 【Лекотата на използване и переноске】 : Декорация за нокти имат плосък капак, който лесно да се прилага върху естествени или изкуствени нокти.Те са много леки на тегло, така че можете да ги носите със себе си навсякъде с малка чанта. 【Многоцелеви】 : Тези ключодържатели за нокти можете да използвате за декорация на нокти-арт, както и стик калъфи за мобилни телефони, огледала за грим, поздравителни картички и други декорации.Най-добрият подарък за твоите приятелки, майка ти, жена ти.Осъществяване Съдържание : -60 бр. златни и сребърни висулки с 3 D пеперуди за дизайн на ноктите Функция : -60% чисто нов и високо качество. Идеални украшения за нокти-арт както за професионалисти, така и за начинаещи. - Можете да ги използвате за украса на своя дом, своята практика за мобилен телефон, очила, домашно картички, боди-арт и т.н. НАЧИН на ПРИЛАГАНЕ : 1. Почистете повърхността на ноктите. 2. Нанесете основен слой и изчакайте, докато изсъхне. 3. Нанесете лепило за нокти и да я залепите върху ноктите. 4. Нанесете най-горния слой.Топло забележка : - Лепило в комплекта не е включена.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

1 Кутия 3D Акрилни Пеперуда Аврора Мечка Лък Планински Кристал Перла Близалка Цвете Кристал Извити Диамант Многоформный
  • Новинка

1 Кутия 3D Акрилни Пеперуда Аврора Мечка Лък Планински Кристал Перла Близалка Цвете Кристал Извити Диамант Многоформный

BGN 0.67

Опаковка : Вие получавате 1 кутия за декорация на нокти с пинсетидръжка.В различни форми и цветове за изб