YARNOW 12 бр. Пътен Сверхпрочный за метални организации, Панти Регулируеми Рафтове За съхранение и работилница, Закачалки, Гребла, Стълби, Оранжева Закачалка за Чаши, Л?

YARNOW 12 бр. Пътен Сверхпрочный за метални организации, Панти Регулируеми Рафтове За съхранение и работилница, Закачалки,

BGN 3.33

Сума

Стенен органайзер за инструменти, - е Изработен от неръждаема стомана, той може да ни служи дълго време.Вие ще получите 12 гаражни куки, които ще бъдат достатъчни, за да отговарят на вашите нужди.КУКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ В ГАРАЖА - Основен материал и изделия е стоманена материал с твърда консистенция, vi, монтиран на ТАВАНА куки за ГАРАЖ - Има куки за инструменти, изработени от висококачествени материали и притежават носеща способност.МОНТИРАНЕ на СКЛАД ЗА инструменти - Има куки за инструменти са изработени като пробиване и формованием от висока якост стоманени тръби за един път и много.СТЕНЕН държач за парцал - Тези куки са лесни за инсталиране и спестяват време и усилия.Пратката включва 12 х куки Функции-Тези практични куки могат да се използват за съхранение на велосипеди, градински маркучи, инструменти и т.н. Ввинчивающийся кука. -Той може да се монтира на стената или на тавана и не ще бъде лесно да падне Стоманена има закачалка. - Материал : Стоманена гаражно кука с винт. - Цвят : оранжево гаражни куки за съхранение. - Размер : Около 17,70 X10,50 X0,60 см / 6,96 X4,13 X0,24 инча стенен държач за инструменти. - Тези куки са лесни за инсталиране и спестяват време и усилия в гараж стенни закачалки за дрехи. - High-performance кука, произведени от пробиване и фрезоване висока якост стоманени тръби за един път и е много солидни стоманени гаражни куки. - Гаражно кука е изработен от материали, устойчиви на носещата способност на стената.Информация за стоки, Стенни закачалка за инструменти, Тези практични метални куки са изработени от стомана материал с твърда консистенция и висока носеща способност и може да побере всичко, което е по-трудно.Гаражни закачалки Те са лесни за употреба и са много лесни за инсталиране.гаражни куки Те могат да бъдат за съхранение на велосипеди, инструменти, градински маркучи и други предмети.гаражни висящи куки Е практична кука за съхранение на малки предмети.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Гаражни Куки, 4 Опаковки Сверхмощных Гаражни Куки За Съхранение, Стоманени Закачалки за Градински Инструменти, Стълби,
  • Новинка

Гаражни Куки, 4 Опаковки Сверхмощных Гаражни Куки За Съхранение, Стоманени Закачалки за Градински Инструменти, Стълби,

BGN 3.00

Трайност Гаражни куки са произведени от висококачествени материали и тежка рамка от стомана, те имат до