12 Цвята Класическа Неон Рисувани Гел-Лак За Нокти, Комплект За Рисуване, Гел-Лак За Нокти, Комплект за Теглене на Проводници за Нокти, Определени за Гел САМ Line Art Гел ?

12 Цвята Класическа Неон Рисувани Гел-Лак За Нокти, Комплект За Рисуване, Гел-Лак За Нокти, Комплект за Теглене на Проводници

BGN 0.67

Сума

【Предпоставка включва 】 комплект от 12 бутилки гел-лак за нокти.Този нов дизайн, при всяка бутилка има пискюл.Направи си сам нокти за себе си навсякъде. 【Високо качество】Комбинация от лакирующего гел за нокти и гел, за рисуване паяк, висока еластичност и високо съдържание на пигмент, невегетарианский, изработен от естествена смола, с нисък мирис и без вреда за кожата. 【Нов дизайн】 му могат да бъдат успешно цветове само един да се приложи.Не е необходимо да почиствате четка всеки път, когато приключите работа, и да се притеснявате за това, че не разполагате с четка, това още повече ще ви спести време.Подходящ за нокти, гелевых нокти, режийни нокти, акрилни нокти, върховете на ноктите, калъфи за мобилни телефони и т.н. 【Многофункционално използване на】 Използвайте не само като молив за рисуване на нокти със собствените си ръце, но и като лак за нокти, гел-боя или друго нийл арт със собствените си ръце.Липса на свиване и растекания гел, богат цвят и леко оцветяване.Независимо дали е начинаещ или ноктите салон, лесно можете да рисувате красиви нокти. 【Дълъг живот】 Трябва да отверждать под led/UV-лампа за нокти.Линията може да се проведе бързо и лесно от място за контакт, а благодарение на естествените съставки тя се задържа до 4 седмици. 【Предпоставка включва 】 комплект от 12 бутилки гел-лак за нокти.Този нов дизайн, при всяка бутилка има пискюл.Направи си сам нокти за себе си навсякъде. 【Високо качество】Комбинация от лакирующего гел за нокти и гел, за рисуване паяк, висока еластичност и високо съдържание на пигмент, невегетарианский, изработен от естествена смола, с нисък мирис и без вреда за кожата. 【Нов дизайн】 му могат да бъдат успешно цветове само един да се приложи.Не е необходимо да почиствате четка всеки път, когато приключите работа, и да се притеснявате за това, че не разполагате с четка, това още повече ще ви спести време.Подходящ за нокти, гелевых нокти, режийни нокти, акрилни нокти, върховете на ноктите, калъфи за мобилни телефони и т.н. 【Многофункционално използване на】 Използвайте не само като молив за рисуване на нокти със собствените си ръце, но и като лак за нокти, гел-боя или друго нийл арт със собствените си ръце.Липса на свиване и растекания гел, богат цвят и леко оцветяване.Независимо дали е начинаещ или ноктите салон, лесно можете да рисувате красиви нокти. 【Дълъг живот】 Трябва да отверждать под led/UV-лампа за нокти.Линията може да се проведе бързо и лесно от място за контакт, а благодарение на естествените съставки тя се задържа до 4 седмици.Топли съвети : Избягвайте попадане на гел-лак за нокти в очите, устата и кожата.Ако това явление се случи, веднага изплакнете с вода.Ако се чувства зле, веднага се консултирайте с лекар.Моля, също така да се съхранява на място, недостъпно за деца.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Есенно-Зимния Мазен Лак за нокти Устойчиви Пайети Телесен Цвят, Отслаивающийся Прозрачен Лак За нокти, Блясък за устни
  • Новинка

Есенно-Зимния Мазен Лак за нокти Устойчиви Пайети Телесен Цвят, Отслаивающийся Прозрачен Лак За нокти, Блясък за устни

BGN 1.11

Очарователен ефект Позволява да се Създават Красиви рисунки за нокти за Кратко време.Забележка : Преди �