Подаръчен комплект за дизайн на ноктите Hot Фокус Еднорог – 112 бр. комплект за нокти за момичета с аромат, включва преса за нокти, лак за нокти, разделители за пръстит?

Подаръчен комплект за дизайн на ноктите Hot Фокус Еднорог – 112 бр. комплект за нокти за момичета с аромат, включва преса

BGN 2.67

Сума

Внимателно се прилага натиск ВЪРХУ НОКТИТЕ - Надавливать на нокти безопасно и лесно.Осигурява часове на забавление.Във всеки комплект е включена 20 ароматизирани дюзи за нокти, комплект от 5 нетоксични ароматизирани лакове за нокти, 80 ароматизирани стикери за нокти, 2 разделител за пръстите на краката, 1 пръчка за нокти-арт, 2 пилочки за нокти и 2 бонус пръстени.Във всеки комплект е включена 20 ароматизирани дюзи за нокти, комплект от 5 нетоксични ароматизирани лакове за нокти, 80 ароматизирани стикери за нокти, 2 разделител за пръстите на краката, 1 пръчка за нокти-арт, 2 пилочки за нокти и 2 бонус пръстени.Направете игрово време забавно с помощта на лесни за нанасяне натиснете върху ноктите и лесно снимаемого лак за нокти.Използвайте клечка за нокти-арт, входящи в комплекта, за създаване на дизайн и colorization нокти.Комплект от 20 ароматизирани стикери за нокти и 80 ароматизирани стикери за нокти, които придават на ноктите жар.Направете игрово време забавно с помощта на лесни за нанасяне натиснете върху ноктите и лесно снимаемого лак за нокти.Идеално за партита, нощувки зад кулисите, притворных игри или просто за забавление.КОМПЛЕКТ SET VALUE – Сладък комплект за нокти-арт стил рейнбоу еднорог от 112 точки за живота си на модата.ИДЕЯ за ПОДАРЪК – В комплекта има всичко необходимо за създаване на перфектен маникюр и педикюр.Внимателно се отнася до ноктите, лесно и сигурно се отстранява.Комплект от 5 ароматизирани лакове за нокти с аромат на боровинки, шоколади, кифли, ягода и праскова. Се задържа до 5 дни и може да се използва повторно.Неговото безопасно и лесно да се прилага преса на ноктите. Препоръчва се за деца над 5 години.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Течен Завъртете Миксер за Гел-лак за нокти, машина за разклащане на бутилки с лак, Равномерно Разклащайте Инструменти
  • Новинка

Течен Завъртете Миксер за Гел-лак за нокти, машина за разклащане на бутилки с лак, Равномерно Разклащайте Инструменти

BGN 2.00

✪✪ Високо качество и мода : Елегантен и стилен корпус на миксера от черна пластмаса представлява перфе�