PHO 003-120507-01 Истински Оригиналната работа на смени крушка/Лампа с корпус за проектор Кристи LWU505 LW555 LX605 (OEM Ushio Bulb)

PHO 003-120507-01 Истински Оригиналната работа на смени крушка/Лампа с корпус за проектор Кристи LWU505 LW555 LX605 (OEM

BGN 0.33

Сума

PHO използва само оригинални лампи от OEM-производителите.Корпус лампи PHO изработени от здрави материали и са подходящо съответства на вашата кола.Лампа тествана за съответствие на оригиналните стандарти за качество и производителност на производителя.Отлична яркост при силно осветление. срокът на служба в 3 пъти повече от икономичните лампи. Гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни. Гаранция за 240 дни.Купи с увереност.PHO използва само оригинални лампи от OEM-производителите.Корпус лампи PHO изработени от здрави материали и са подходящо съответства на вашата кола.Лампа тествана за съответствие на оригиналните стандарти за качество и производителност на производителя.Отлична яркост при силно осветление. срокът на служба в 3 пъти повече от икономичните лампи. Гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни. Гаранция за 240 дни.Купи с увереност.Гаранция за качество PHO използва само оригинални лампи от OEM-производителите.Корпус лампи PHO изработени от здрави материали и са подходящо съответства на вашата кола.Лампа тествана за съответствие на оригиналните стандарти за качество и производителност на производителя.Отлична яркост при силно осветление. срокът на служба в 3 пъти повече от икономичните лампи.Гаранция 30 дни Гаранция за връщане на парите. Гаранция за 240 дни.Купи с увереност.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват