Лека нощ Attivolife Duck за деца, Силиконова Лампа с Мил домашен Любимец Сензорен контрол + с Регулируема яркост + Таймер, USB Акумулаторна батерия Led нощна светлина За Хране?

Лека нощ Attivolife Duck за деца, Силиконова Лампа с Мил домашен Любимец Сензорен контрол + с Регулируема яркост + Таймер,

BGN 1.33

Сума

1 x Цветна кутия (9,6x9,1x13,2 см). 1 х нощна светлина със сладък Уточкой (9,6x12,6 см). 1 х USB кабел за зареждане (48 см). 1 x Ръководство за експлоатация на продукта.Ярък режим : продължава 16 часа. помрачи режим : продължава 56 часа. ❤ УСПОКОЯВАЩ светлината : Красиви силиконови ночники осигуряват нежна и успокояваща светлина за бебета и майки.Светлина може да се заглушат / направи по-ярка, за да не събуди спящото на партньора си. ❤ Лесно управление : Детска лампа с 3 градуса промяна на яркост / цвят, 2 прости докосване, за да изключите или включите си.Детето ви може да четат преди лягане, а след това затворят вратите на светлината, за да се използва като нощни лампи.Майката може да го използва като фенерче за кърменето през нощта. ❤Преносим Мек и никога не е прекалено топло, антисиневой led индикатор не ще трепти и няма да навреди на очите на вашето дете, осигурявайки му приятен сън. ❤ Доживотна гаранция : Ние настояваме за 100% гаранция за качество, преди продуктът да бъде предаден ви тела са били старателно тествана.Ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите : ако детска нощна лампа не отговаря на вашите нужди, моля свържете се с нас, ние ще ви помогнем. ❤ УСПОКОЯВАЩ светлината : Красиви силиконови ночники осигуряват нежна и успокояваща светлина за бебета и майки.Светлина може да се заглушат / направи по-ярка, за да не събуди спящото на партньора си. ❤ Лесно управление : Детска лампа с 3 градуса промяна на яркост / цвят, 2 прости докосване, за да изключите или включите си.Детето ви може да четат преди лягане, а след това затворят вратите на светлината, за да се използва като нощни лампи.Майката може да го използва като фенерче за кърменето през нощта. ❤Преносим Мек и никога не е прекалено топло, антисиневой led индикатор не ще трепти и няма да навреди на очите на вашето дете, осигурявайки му приятен сън. ❤ Доживотна гаранция : Ние настояваме за 100% гаранция за качество, преди продуктът да бъде предаден ви тела са били старателно тествана.Ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите : ако детска нощна лампа не отговаря на вашите нужди, моля свържете се с нас, ние ще ви помогнем.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват