Мъжки фотохромичните очила за четене, Прогресивно Многофокусные Очила с Двойно предназначение на Далечни разстояния/от Близкия действия, Слънчеви очила са за ста?

Мъжки фотохромичните очила за четене, Прогресивно Многофокусные Очила с Двойно предназначение на Далечни разстояния/от

BGN 46.51

Сума

Лещи фотохромен очила за четене прозрачна, на закрито или през нощта и автоматично затемняются до оттенък на слънчеви очила при излагане на ултравиолетова слънчева светлина.Изнасянето на тези очила за четене у дома, в леглото, в офиса или навсякъде, където ви трябва, вие винаги ще изглеждате отчаяна и да видим по-ясно!. Метална дограма.Обхват на диоптъра-възраст 45-49 години (подходящ за + 1,0), на възраст 50-54 години (подходящ за + 1,5), възраст 55-59 години (подходящ за + 2,0) възраст 60-64 години (подходящ за + 2,5), възраст 65-70 години (подходящ за + 3,0). Описание : 100% чисто нов и високо качество на Бизнес, лека и удобна Не ще окажат натиск върху носа при четене на Прозрачни лещи без стрии Параметри : Цвят : сребърен, златен, оръжеен метал Материал : дограма от алуминиеви половини, с ръб, са на разположение лещи с диоптриями от смола : +1.Лещи ще започне да се изяснява, как само ще се окажат далеч от ултравиолетовите лъчи, и да станат забележимо по-лек и най-вече прозрачни в продължение на няколко минути.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Леща от смола.Стандартното разстояние между зеници и точното увеличение, което гарантира, че при носенето не ще кружиться главата. Материал рамки : дограма от алуминиеви; Обектив : обектив от смола с висока разделителна способност, износостойкая прозрачна прогресивна леща с няколко пересечениями, класически дизайн, подходящ за всяка възраст и за повечето видове лица.Широчина на обектива : 57 милиметра.Постепенно мультифокальные лещи - Мультифокальные очила - това е върха на оптична област лещи, използвана, за да гледате в далечината, и долната оптична област, използвана, за да гледат наблизо.две областта на прехода поле, гладка и без следа от филтри.


Опции за продукта

 :
Color :
Silver,gold,gun metal
Material :
Half rim alloy frame, resin lenses
Diopter available:
+1.0/+1.5/+2.0/+2.5/+3.0
Width of the forehead frame :
148mm
Frame Height 37mm:
Lens Width :
57mm
Bridge :
20mm
Package includes:
 
1 x Reading Glasses :
Note:
 
Size for manual measurement, there may be a 0 to 1 cm error, belongs to the normal phenomenon.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
If there are any quality problem, please send us the email, we will take responsibility for it and promise to offer you a prompt and refund. :

Клиентите също го харесват

mincl Поляризирани Очила За Четене, Ридеры За Мъже, Полнообъективные Квадратни Извънгабаритни Модерни Спортни Слънчеви
  • Новинка

mincl Поляризирани Очила За Четене, Ридеры За Мъже, Полнообъективные Квадратни Извънгабаритни Модерни Спортни Слънчеви

BGN 2.00

Пластмасова рамка.Поляризованная леща.Поляризирана.Широчина на обектива : 61 мм.Модерни мъжки спортни с�