ОЯСУМИ ХАНДМАНДЕ Най-горещата! Нашийници за Кучета Персонализирани Изработени По Поръчка Кожени Идентификационни Етикети с Името на Яка за Кучета Малки Средни Пи?

ОЯСУМИ ХАНДМАНДЕ Най-горещата! Нашийници за Кучета Персонализирани Изработени По Поръчка Кожени Идентификационни Етикети

BGN 7.99

Сума

Подходящ за кучета от S до 2 XL (малки кучета среден размер).Ние можем да изрежат от него прякор кучето си и вашия телефонен номер, както и нашийник-идентификационни етикет защитена от загуба. *** Не забравяйте да ни оставят прякор кучето си и телефонния си номер, след като е направена резервацията, в противен случай ние ще изпратим на празен яка ***. Материал : кожа с подплата.Здрава Лазерно гравиране на машината.Подходящ за кучета от S до 2 XL (малки кучета среден размер).Ние можем да изрежат от него прякор кучето си и вашия телефонен номер, както и нашийник-идентификационни етикет защитена от загуба. *** Не забравяйте да ни оставят прякор кучето си и телефонния си номер, след като е направена резервацията, в противен случай ние ще изпратим на празен яка ***. Материал : кожа с подплата.Здрава Лазерно гравиране на машината.Нашийници за кучета Персонализирани кожени идентификационни етикети за кучета с името на яка за малки, средни и големи кучета Питбул Булдог Бийгъл Кореа Perro Не забравяйте да ни оставят на името на кучето си и телефонния си номер, след като е направена резервацията, в противен случай ние ще изпратим на празен пример яка за това, като ни остави името на кучето си и номер на телефон : BELLA 07722 350396 можем да изрежеш на него името на кучето си и телефонния си номер, идентификационни етикет защитена от загуба, яка идва с лесно регулируема каишка, трайни D-образен пръстен, което може да се свърже с кучешка каишка, табелка от неръждаема стомана, на която ще выгравируем името на вашето куче. име на домашен любимец и телефонен номер с 5 дупки за регулиране.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Кожен нашийник за кучета от естествена кожа, супер Мек Кожен Регулируем Нашийник за кучета с обкова от сплав, с Модерен
  • Новинка

Кожен нашийник за кучета от естествена кожа, супер Мек Кожен Регулируем Нашийник за кучета с обкова от сплав, с Модерен

BGN 4.26

【100% естествена кожа】 Кожени яки Sea Top изработени от италианска кожа растително дъбени с трайно обкова о