Отвертка с кръстни слот, Мини-Отверка с механизма на палеца, Отвертка с механизма на палеца, Магнитна Отвертка с кръстни слот 2 в 1, отвертка (зелени)

Отвертка с кръстни слот, Мини-Отверка с механизма на палеца, Отвертка с механизма на палеца, Магнитна Отвертка с кръстни

BGN 2.00

Сума

Устойчив на абразия И ИЗДРЪЖЛИВИ : Притежава характеристиките на висока твърдост, износоустойчивост и сверхпрочности, може да се използва в продължение на дълго време.Портативен за различни ремонтни дейности : ниско тегло и малки размери, лесно се съхраняват и пренасят. Подходящ за различни ремонтни работи, като например автомобили, домакински уреди, електронни изделия и т.н. МАГНИТНО : Кръстообразна или надлъжни части могат да се сменят по желание, със силен магнитен връх, за привличането на винтовете е практично и удобно.МАГНИТНО : Кръстообразна или надлъжни уши могат да се сменят по желание, със силен магнитен връх, за да дръпнете с винтове, е практично и удобно.Портативен за различни ремонтни дейности : ниско тегло и малки размери, лесно се съхраняват и пренасят. подходящ за различни ремонтни работи, като например автомобили, домакински уреди, електронни изделия и т.н. устойчив на абразия И ИЗДРЪЖЛИВИ : Притежава характеристиките на висока твърдост, износоустойчивост и сверхпрочности, може да се използва в продължение на дълго време.Портативен за различни ремонтни дейности : ниско тегло и малки размери, лесно се съхраняват и пренасят. Подходящ за различни ремонтни работи, като например автомобили, домакински уреди, електронни изделия и т.н. МАГНИТНО : Кръстообразна или надлъжни части могат да се сменят по желание, със силен магнитен връх, за привличането на винтовете е практично и удобно.МАГНИТНО : Кръстообразна или надлъжни уши могат да се сменят по желание, със силен магнитен връх, за да дръпнете с винтове, е практично и удобно.Портативен за различни ремонти : Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и транспортира. Подходящ за различни ремонтни работи, като например автомобили, домакински уреди, електронни продукти и др. Параметри : Тип на продукта : Отвертка с механизма на палеца Материал изделия : PP, TPR, хром-ванадиевая стомана размери на продукта : приблизително 138x41 мм/5,43x1,61 инча Дължина : прибл. 85 мм/3,35 инча съдържание на Пакета : 1 х отвертка с механизма на палеца Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.


Опции за продукта

Item Type:
Ratchet Screwdriver
Product Material:
PP, TPR, chrome vanadium steel
Product Size:
Approx. 138 x 41mm / 5.43 x 1.61in
Bit Length:
Approx. 85mm / 3.35in
Package List:
1 x Ratchet Screwdriver:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Клиентите също го харесват

Отвертка с показалеца на въртящия момент, регулируема измерване на въртящия момент, отвертка с имитация на усукване и
  • Новинка

Отвертка с показалеца на въртящия момент, регулируема измерване на въртящия момент, отвертка с имитация на усукване и

BGN 60.85

CN, Размер : 3 кв М и е на Помещение включва : 1 х отвертка за измерване на въртящия момент Забележки : 1 Порад

Отвертка 4шт Покритие Черна Куха Дръжка Шестостенни Отвертка Набор от Инструменти за Радиоуправляемого Хеликоптер Дрона
  • Новинка

Отвертка 4шт Покритие Черна Куха Дръжка Шестостенни Отвертка Набор от Инструменти за Радиоуправляемого Хеликоптер Дрона

BGN 1.00

Използва се в модели на самолети, радиоуправляеми хеликоптери, безпилотни летателни апарати и други ме�