DHinkyoung 8 бр. Шарнирные щифтове за капак боклук кофи, Трайни Шарнирные Щифтове за капак боклук кофи, Пластмасови Шарнирные Щифтове за употреба на открито, Гъвкави зак?

DHinkyoung 8 бр. Шарнирные щифтове за капак боклук кофи, Трайни Шарнирные Щифтове за капак боклук кофи, Пластмасови Шарнирные

BGN 3.33

Сума

【Материал】 Тази панта за капак боклуци кофи е направена от висококачествен нейлонового материал, който е зелен и екологично чист, износостойким, устойчив на корозия, устойчиви на усукване, не е лесно разгражда и се повреждат лесно остарява и е трайна. 【Опаковка и размер】 Вие ще получите 8 фитинги штырей за капак боклуци резервоара, размерът им е 1,26 инча * 2,56 инча / 3,2 см. * 6,5 cm, те са малки по размер, но много полезни. 【Конструкция печалба】 Тези детайли са защелкивающуюся конструкция, а председател капаче могат здраво зажимать интерфейс, което прави трудно да си отслабването по време на употреба, и могат плавно се отварят и затварят, за да се подобри ефективността на използване. 【Лесна инсталация】 За да инсталирате тези съединителните части, не се изискват никакви инструменти, просто трябва да се съчетаят капак и на капачката на кофи, плътно поставете който излиза част от тапата в отвор.Ако искате да го свали, можете да вадя го с помощта на отвертка, което е много удобно и бързо. 【Широко приложение】 Този съединител за боклук резервоарите за течно гориво, подходящи за битови и търговски джанти кошчета за боклук с капацитет 80 л, 100 л, 120 л, 240 L.It е много подходящ за кошчета за боклук в задни дворове, супермаркети, търговски центрове, хотели, ресторанти, по улиците и на други места.Можете да се изясни размерът на замъка боклук кофи, преди да купите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 8 Бр. Шарнирные щифтове за капак боклук кофи, трайни шарнирные щифтове за капак боклук кофи, външни пластмасови шарнирные щифтове, гъвкави закрепване на капаци на кофи за боклук в двора и на улицата 80/100/120 /240Л.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват