Подложка за баня Yimobra с ефект на паметта, голям размер на 31,5 с 19,8 инча + U-образна 24x20 см, мек и удобен, отлично абсорбира вода, нескользящий, мазнини, Машинно пране, Под?

Подложка за баня Yimobra с ефект на паметта, голям размер на 31,5 с 19,8 инча + U-образна 24x20 см, мек и удобен, отлично

BGN 26.13

Сума

Уютен пяна с памет ефект : Насладете се на комфорта, който стои на облаците!Дебела и космата контактната повърхност осигурява изключителен комфорт.Идеален за баня, тоалетна масичка, селска къща, главната баня, детска, баня и спални за гости.Страхотна идея за подарък за всички поводи : Коледа, сватба, Ден на бащата, Ден на майката и Свети Валентин.Супер Водопоглъщаемост : Мека кадифена слой от микрофибър в състояние да поемат колкото се може повече вода с вашите мокри крака.И водата не остава на повърхността на подложка за баня.Лек бриз!-Машинно пране и сушене : Подложка за баня Yimobra лесен за почистване.Машинно пране в хладка вода с мек перилен препарат, без хлор и белина), сушене на перална машина на ниска скорост или развешивание.Цвят не выцветет и ще останат живи в продължение на много години, независимо от това колко пъти сте пране и сухо.Нескользящая основа : Подложка за баня Yimobra е изработен от здрава PVC-рамка, която помага да се предотврати преминаването и подхлъзване.И то ще продължи дълги години, за разлика от много други марки, гумена основа, която има тенденция да се люпи и след многократно измиване.Да се избегне подхлъзване, моля, уверете се, че повърхността под мат гладка, чиста и суха.Какво е това - разходка из облаците?Това е баня с пяна с памет ефект Yimobra! - По-дебел и по супериорна подложка за баня от пяна с памет ефект, осигуряващ комфорт на крака, тъй като при ходене по лека облаците.Ние имаме различни цветове по ваш избор.Моля изберете един от любимите си цветя, да той е идеално съчетание с домашен премяна.Вземи облак вкъщи точно сега.Постелки за баня Yimobra са направени от високо качество на килима шаги. меко, удобно, нескользящее латексово дъното, лесен за почистване и се продават на други постелки за баня от уникалната особеност на дизайна 1. Машинно пране спестява време 2. Нескользящий подложка защитава семейството си в безопасност 3. Подложки се използват уникален дизайн, голяма естетичност на материала Отпред : Мека кърпа, за да кърпи с максимална попиваща способност, размера на водата с кант.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

3дрозовая природа, може винаги да бъде толкова успокояващо. Цветовете, които се радват на .... - Изтривалки за баня (rug-54893-1)
  • Новинка

3дрозовая природа, може винаги да бъде толкова успокояващо. Цветовете, които се радват на .... - Изтривалки за баня (rug-54893-1)

BGN 2.67

Голяма подложка за вана, 18 "x 23" с дебелина 0,125 инча.Изработена от висококачествен полиестер, гладък, мек п