Интегративен заплащане на Скобата на радиатора на процесора DKARDU AM4, Крепежный скоба за закрепване на гнездото Интегративен такса за радиатори с въздушно или части?

Интегративен заплащане на Скобата на радиатора на процесора DKARDU AM4, Крепежный скоба за закрепване на гнездото Интегративен

BGN 3.33

Сума

[Използването на продукт] : Долната плоча на повредени скоба за отвеждане на топлината, може да се замени отделно.Помогнете на процесора да инсталирате вентилатор радиатор за процесор може добре да се отвръща топлина, и се уверете, че процесора работи нормално. [Използването] : Задаване на ключалката на процесора, дънната платка, долна плоча се инсталира в задната част на процесора, дънната платка, процесор, дънна платка се намира в средата на ключалката и долната плоча, а след това затегнете винтовете в пряжке. (Катарами и винтове не се продават, само долната плоча). [Решение] : Стандарт за монтиране на стена за отвеждане на топлината, разстоянието между монтиране дупки е 90x54 mm. Долната плоча на повредени скоба за отвеждане на топлината, може да се замени.Не се притеснявайте за несъответстващи размери. [Широко използван] : дънни платки, поддържащи AM4. [Здрав] : Изработен е от желязо, има добър тепловыделением, предотвратява деформация и има дълъг срок на служба.Параметри : Материал : желязо Винт : 6-32 Приложимо : за AM4 Цвят : черен Помещение включва : 2 x скоба за закрепване на вентилатора на процесора долната плоча.


Опции за продукта

Material:
Iron
Screw:
6-32
Applicable:
For AM4
Color:
Black
Package includes:
2 x CPU fan mounting bracket bottom plate:

Клиентите също го харесват