Болт За закрепване на радиатора, 100шт 18,6 мм Болт За Закрепване на Радиатора, Скоба За Закрепване на Охладител, Пластмасов Монтаж на Скоба, Комплект За Закрепване на ?

Болт За закрепване на радиатора, 100шт 18,6 мм Болт За Закрепване на Радиатора, Скоба За Закрепване на Охладител, Пластмасов

BGN 1.67

Сума

По-трайно закрепване : С помощта на тези штырьков за определяне на радиатора може надеждно заключване на процесора охладител за бързо и лесно отвеждане на топлината.Надеждна работа : крепежный скоба за радиатор, който е способен да издържа работна температура от -20 ℃ до 120 ℃, много надежден. Само 100шт. : В комплекта са включени 100шт. задържане детайл охладител, много от които е значително улеснява замяна.Мини размер : Този болт за закрепване на радиатора е с компактни размери, лесно за пренасяне и се съхранява, тя е лесна за използване и притежава добра производителност.Лесна инсталация : Благодарение на леко тегло и компактен размер инсталация може бързо да бъде завършена. 1. По-здрава фиксация : С помощта на тези штырьков за определяне на радиатора може надеждно заключване на процесора охладител за бързо и лесно отвеждане на топлината.2. Надеждна работа : крепежный скоба за радиатор, който е способен да издържа работна температура от -20 ℃ до 120 ℃, много надежден. 3. Общо 100 бр. : комплекта включва 100 бр. за закрепване на охладител, голям брой значително улеснява замяна.4. Добър материал : прилагане на висококачествени нейлонового пластмаса осигурява отлична издръжливост при продължителна употреба. 5. Лесна инсталация : благодарение на леко тегло и компактен размер инсталация може бързо да бъде завършена.Параметри : Тип на продукта : Болт за закрепване на решетка Материал : пластмаса Клас на пожароустойчивост : 94-V2 Работна температура : -20 ℃ ~ 120 ℃ Осъществяване Списък : 100 x Болт за закрепване на радиатора Забележка : моля, Обърнете внимание на сигурност при използване.


Опции за продукта

Item Type:
Heatsink Mount Pin
Material:
Plastic
Fire Rating:
94-V2
Working Temperature:
-20℃~120℃
Package List:
100 x Heatsink Mount Pin:
Note:
Pay attention to safety protection when using. :

Клиентите също го харесват