100 бр. Комплект за уплътнение от мед, Медни Материал, Малък Радиатор, 401 W/mk, Топлопроводимост, Без Чеп, Лак за лаптоп, GPU, CPU (15x15x1,0 мм)

100 бр. Комплект за уплътнение от мед, Медни Материал, Малък Радиатор, 401 W/mk, Топлопроводимост, Без Чеп, Лак за лаптоп,

BGN 10.50

Сума

Добро разсейване на топлината : Медни ленти 100шт се използва за топлина и запълване на дупки между графична карта и модул за охлаждане за подобряване на топлопроводимост. ТОПЛОПРОВОДИМОСТ 401 W / МК : Малък радиатор с размер 15 мм x 15 мм дебелина 1,0 мм. има топлопроводимост до 401 W / mk, като осигурява мощно охлаждане на хардуера, за да може да се прилага за попълване на пропуски при охлаждане компоненти на вашия КОМПЮТЪР, платка за разработване на преносими компютри.ЧИСТА МЕД, без чеп : Малък радиатор изработен от мед, която е устойчива на износване и издръжлив и има дълъг срок на служба. меден радиатор разполага с лъскав външен вид, на лъскави ръбове и ъгли, без чеп и е по-подходящ за вашия хардуер.Сфера на ПРИЛОЖЕНИЕ : Подходяща за настолни компютри, чипове за преносими компютри, видео карта, процесор, VGA, ram, видео, PS5, M. 2 SSD. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Професионално производство, стабилна производителност и висока надеждност.Този термокомплект с подложка от мед 100шт 15 мм има пълно обслужване, ако имате някакви въпроси относно даден продукт или не сте доволни, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще ви предоставим най-доброто решение.Вашето удовлетворение е нашата основна грижа.Добро разсейване на топлината : Медни ленти 100шт се използва за топлина и запълване на дупки между графична карта и модул за охлаждане за подобряване на топлопроводимост. ТОПЛОПРОВОДИМОСТ 401 W / МК : Малък радиатор с размер 15 мм x 15 мм дебелина 1,0 мм. има топлопроводимост до 401 W / mk, като осигурява мощно охлаждане на хардуера, за да може да се прилага за попълване на пропуски при охлаждане компоненти на вашия КОМПЮТЪР, платка за разработване на преносими компютри.ЧИСТА МЕД, без чеп : Малък радиатор изработен от мед, която е устойчива на износване и издръжлив и има дълъг срок на служба. меден радиатор разполага с лъскав външен вид, на лъскави ръбове и ъгли, без чеп и е по-подходящ за вашия хардуер.Сфера на ПРИЛОЖЕНИЕ : Подходяща за настолни компютри, чипове за преносими компютри, видео карта, процесор, VGA, ram, видео, PS5, M. 2 SSD. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Професионално производство, стабилна производителност и висока надеждност.Този термокомплект с подложка от мед 100шт 15 мм има пълно обслужване, ако имате някакви въпроси относно даден продукт или не сте доволни, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще ви предоставим най-доброто решение.Вашето удовлетворение е нашата основна грижа.Различни параметри на дебелина са задължителни : 15*15*0.5 мм, 15*15*1.0 мм, 15*15*1.5 мм, 15*15*2.0 mm. Тип елемент : Радиатор.Материал : Мед.Топлопроводимост : 401 W/mk.


Опции за продукта

Item Type:
Heatsink Material

Клиентите също го харесват

Преносим Модул с въздушно охлаждане, Термоелектрически охладител-хладни, подходящ за полупроводникови охлаждане 12V 36A
  • Новинка

Преносим Модул с въздушно охлаждане, Термоелектрически охладител-хладни, подходящ за полупроводникови охлаждане 12V 36A

BGN 52.16

ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : Охлаждащо пространство хладилници осигурява охлаждащ ефект, температурата н