Раница balacoo, Портфейл, Чанта-Тоут, Чанта-Переноска за Хамстер, Преносим Дишаща Чанта за Дребни Животни, Таралеж, Захарен Планер, Протеин, Раница M, Портмонета, Малка Р?

Раница balacoo, Портфейл, Чанта-Тоут, Чанта-Переноска за Хамстер, Преносим Дишаща Чанта за Дребни Животни, Таралеж, Захарен

BGN 1.67

Сума

Може да се носи в ръката си, той е здрав, когато се използва, е здрава и има дълъг срок на служба. чанта-переноска за хамстери.Вземи своя хамстер или таралеж на разходка.Нашата преносима чанта ще им позволи да ви придружава във всичките ви пътувания и приключения.Раница-переноска за малки животни.Компактен размер и ниско тегло, лесен за носене и съхранение, а също така е удобно да се използва, когато излизате навън. переноска за хамстер.Зарадвайте вашия домашен любимец, докато сте навън.Раница-переноска за хамстери не само дава на вашия домашен любимец възможност да погледнем на света, но и дава на собствениците на спокойствие.Нашата переноска за малки животни, гарантира комфорт на вашия домашен любимец и достатъчна вентилация, където и да отидеш. чанта за носене на хамстер.Характеристики Материал : Плат Предпоставка включва 1 бр. х чанта.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват