UKCOCO Каишка от мъниста, 3 бр., Украса, Верига, Мъниста, Аксесоар Yk, Очарование, Кристален Блестящ Въже, Идентификационни Въжета, Ключодържател, Цветен Ключ, Декор, Защи?

UKCOCO Каишка от мъниста, 3 бр., Украса, Верига, Мъниста, Аксесоар Yk, Очарование, Кристален Блестящ Въже, Идентификационни

BGN 2.00

Сума

Каишка за украса на телефон - лесен, лесно закрепване и самостоятелни заедно с вашите предмети.Каишка за телефон от мъниста-Красива каишка за мобилен телефон е много модерен и изискан за вашия мобилен телефон.Верига за телефон със скъпоценни камъни -достатъчно въжета, за да издържат на мобилни телефони, фотоапарати, MP3-плейъри, ключодържатели и други елементи.Верига за телефон от мъниста- [Защита от загуба на] С това каишка за телефон на китката никога не се притеснявайте, че ще загубите телефона си, и той не е удобен за носене на телефона, но също така е идеално за декорация на вашата чанта.Може да се използва за всички видове мобилни телефони, с дупки за окачване, както и за камери, мобилни телефони и т.н. Каишка за закачване на мобилен телефон е изработен от висококачествен кристал материал и достатъчно практични за употреба. Списък на пакетите 1 x Телефонна въже Характеристики -идеален за мобилен телефон, камера и други леки предмети. - Изискан каишка за телефон - един прекрасен подарък за приятелите и семейството си. - Произведен от висококачествен кристал материал и достатъчно практични за употреба. -Материал : Плат. - Красива каишка за мобилен телефон е много модерен и изискан за вашия мобилен телефон. - Дантела за телефона достатъчно, за да отговарят на вашите нужди.Описание на продукта Верига за телефон от скъпоценни камъни са Леки и лесни за инсталиране, те ни позволяват лесно и сигурно прехвърляне на вашия мобилен телефон, камера, ключодържател и т.н., Ремък за окачване на мобилен телефон Каишка за мобилен телефон, изработен от устойчив и практически материал. верига за телефон от мъниста Идеален за употреба за офиса, училище, семейство, почивка сред природата, пътуване и всеки повод, за които те ще трябва.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Franke SD-800, Хром
  • Новинка

Franke SD-800, Хром

BGN 1.67

Те са многофункционални и работят в перфектна хармония с банята включва : санитарен фаянс, аксесоари за