Силиконово О-Пръстен, Сменное О-Пръстен За тенджери под налягане, Аксесоар За Силиконови Подложки (20 см)

Силиконово О-Пръстен, Сменное О-Пръстен За тенджери под налягане, Аксесоар За Силиконови Подложки (20 см)

BGN 5.40

Сума

Функция : 1.Ако искате да използвате миялна машина за почистване, моля, мийте си на най-горния рафт, за да се улесни почистването. 【Широко се използва】 : Подходящ за тенджера под налягане алуминиева сплав.Здрава силиконова структура е проектирана за удължаване на срока на служба и функциониране, без да използва никакви химически вещества. 【Добра херметичност】 : Силиконов материал е гъвкав, ни о пръстен с пълнеж точно се вписват в тенджера под налягане, което осигурява ефективна херметизацията без никакъв страх парата, което улеснява готвенето.Параметри : Име на продукта : О-пръстен за тенджера под налягане Материал : Силикон Важи за : тенджера под налягане алуминиева сплав с общо предназначение Осъществяване Списък : 1 х пръстен за тенджера под налягане Забележка : Размерите, посочени в описанието, се отнасят до вътрешния диаметър на съответната тигани, а не към ограничаване на размера на пръстени. Подходящ за тенджера под налягане алуминиева сплав.Той е съвместим с различни модели, моля, проверете размера на вашето тенджера под налягане, преди да купите.Ако искате да използвате миялна машина за почистване, моля, мийте си на най-горния рафт, за да се улесни почистването.Моля, заменяйте го на всеки 18-24 месеца или при откриване на деформации. 【Лесно почистване】 : Лесен за почистване, просто измийте с вода и сапун след всяка употреба.Този, който започва с A, може да се използва, а този, който започва с AS, не може да се използва.【Гъвкав материал】 : О-пръстен за тенджери под налягане, произведени от хранително-силикон, който е гъвкав, силен и траен. 【Гъвкав материал】 : О-пръстен за тенджери под налягане, произведени от хранително-силикон, който е гъвкав, силен и траен. 【Лесна инсталация 】 : Силикон о пръстен с пълнеж може да замени вашето оригинално о пръстен с пълнеж за да се гарантира сигурността на готвене, поддържане на налягането в тенджера под налягане в перфектно състояние.Моля, заменяйте го на всеки 18-24 месеца или при откриване на деформации.Моля, заменяйте го на всеки 18-24 месеца или при откриване на деформации. 【Лесно почистване】 : Лесен за почистване, просто измийте с вода и сапун след всяка употреба.


Опции за продукта

Product Name:
Pressure Cooker Sealing Ring
Material:
Silicone
Applicable to:
General purpose aluminum alloy pressure cooker
Package List:
1 x Pressure Cooker Ring:
Note:
The dimension mentioned in the description are for the inner diameter of the applicable pot, not the size of the sealing ring. :
The product is aluminum alloy pressure cooker, but you need to pay attention to the model of the bottom of the pot. The one that starts with A can be used, and the one that starts with AS cannot be used. If you can't see the model, if the pressure cooker is determined to be made of aluminum, measure the inner diameter of the pressure cooker body.:

Клиентите също го харесват