MLUOVI Стенен Държач за телефон 2 бр. Монтиране на стена за телефон, Прибиращ се Регулируема Поставка за мобилен телефон, за Настолен огледала Баня Кухня Спалня Офис е ?

MLUOVI Стенен Държач за телефон 2 бр. Монтиране на стена за телефон, Прибиращ се Регулируема Поставка за мобилен телефон,

BGN 5.86

Сума

【Приложими сценарии】 Този стенен държач за мобилен телефон може да отговори на нуждите на вашия офис, кухня, баня, спалня, фитнес зала, написани на масата.Вижте видеото, се считат снимки, чат в чат, по време на тренировка, готвене, хранене и почивка.Тази стенни поставка за телефон представлява артефакт "свободни ръце". 【Лесна инсталация】 Подходящ за монтиране на всяка гладка и суха повърхност, като например гладки тапети, вар стени, плочки, неръждаема стомана, стъкло, огледало, пластмаса, дърво и метални повърхности.Моля, обърнете внимание, че преди наклеиванием сотрите прах или влага. 【Невероятен дизайн】 Този стенен държач за мобилен телефон здрав и издръжлив, с помощта на супер лепило, без перфорация, лепкава и готов за употреба. Уникален дизайн на занасяне на лигавицата на вътрешната стена на затягане позволява ефективно заключване на мобилен телефон и да го предпази от надраскване.В допълнение, има удобен отвор за зареждане на устройството по време на използване на тази на притежателя на телефона. [Телескопични и регулируема конструкция] регулиране на ъгъла на наклон 90 ° + 165 ° и телескопичен прът, която може да се регулира в далечината и наблизо, нагоре и надолу по желание.Направете своя поглед за нещата е по-гъвкав.Подходящ за смартфони и таблети от 4 до 12 инча.Опаковъчен лист : 2 стенни притежателя за мобилни телефони (включително 2 обновляющих лепило). 【Здрав материал】 Този стенен държач за телефон побира до 5 килограма, държач за мобилен телефон, произведен от алуминиева сплав, мека гума и пластмаса, както и наскоро актуализираните лепило.Той е здрав, устойчив и екологично чист.Душ за мобилен телефон и стенни конзоли.Душ за мобилен телефон и стенни конзоли.Този стенен държач за телефона ще увеличи удоволствието в банята, кухнята, спалнята, фитнеса, на работния плот, на бягаща пътека.Вземете душ, да гледате видео, телевизор, мислете за снимки, чат по време на тренировка, да готвя, почивате или правете други задължения.Регулируема поставка за мобилен телефон е Стабилна, не пада.Побира до 5 килограма.Определяне на телефона за огледала, Бяла стена, Стена, Боядисана емулсия бои, Керамични плочки, Стъкло, Дърво, Тапети, Мрамор, метал.Монтиране на стена за Iphone и Ipad е Съвместимо с всички телефони и планшетами.Този стенен държач за телефон - това е Артефакт, позволяващ да се освободи ръцете си.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват