SOLUSTRE Цифров Фотоапарат 3 бр. сенник за обектив, Професионален Цвете и/огледално-рефлексен Фотоапарат за снимки/Оптика сенник за обектив за видео Лале/Универсален о?

SOLUSTRE Цифров Фотоапарат 3 бр. сенник за обектив, Професионален Цвете и/огледално-рефлексен Фотоапарат за снимки/Оптика

BGN 1.33

Сума

Сенник за обектив ЗА КАМЕРА - Подходящ за всички стандартни 58 мм slr обективи.УНИВЕРСАЛЕН сенник за обектив -подходящ за,,,,,,, огледални лещи и така нататък.Сенник за обектив с цвете ЛАЛЕ 67 мм -сенник за обектив е подходящ за всички стандартни 58 мм slr обективи.Сенник за обектив обектив за DSLR - Вита дизайн за лесна инсталация. [Те и двете са подходящи за всички объективам и камерите с 58 мм резба за slr обективи. ].Сенник за обектив ЗА КАМЕРА - Подходящ за всички стандартни 58 мм slr обективи.УНИВЕРСАЛЕН сенник за обектив -подходящ за,,,,,,, огледални лещи и така нататък.Сенник за обектив с цвете ЛАЛЕ 67 мм -сенник за обектив е подходящ за всички стандартни 58 мм slr обективи.Сенник за обектив обектив за DSLR - Вита дизайн за лесна инсталация. [Те и двете са подходящи за всички объективам и камерите с резба за обектив 58 мм DSLR. ]. Пратката включва 1 х сенник за обектив Характеристики-Приложима за всички стандартни объективам 58 мм DSLR. - обектив от удар. - Спираловидна конструкция за лесна инсталация. - отражения и отблясъци върху лещите предизвиква нежелан светлина. - Материал : Пластмаса. - Цвят : Черен. - Подходящ за,,,,,,, отражение на обектива и така нататък. - Размер : прибл. 8 x 8 x 5 виж Описанието сенник за обектив за камера за този продукт представлява професионална и универсална бленду за обектива на камерата 58 мм, която е изработена от висококачествена ABS-пластмаса и е подходящ за,,,,,,, огледални лещи и така нататък.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Сенника Sony ALCSH153.SYH
  • Новинка

Сенника Sony ALCSH153.SYH

BGN 17.39

Сенник за обектив обектив Sony ALC SH 153.Капак с осветление.Капак с осветление.Сенник за обектив за обектив SEL