Чанта-портфейл RANYOK, съвместим с iPhone XR (6,1 инча), в чантата си-за награда с цип от искусственнойкожи премиум-клас с RFID заключване, с каишка на китката, Магнитна закопча?

Чанта-портфейл RANYOK, съвместим с iPhone XR (6,1 инча), в чантата си-за награда с цип от искусственнойкожи премиум-клас

BGN 25.39

Сума

★ Стилен и луксозен : Изработен от луксозна изкуствена кожа от премиум-клас, очакване, ви даде усещането за сверхмягкости и гладкост при допир.Ред е гладка, плътна, здрава и блокира RFID.Осигурява пълна защита на вашия телефон. ★ Чанта-портфейл 2 в 1 : RFID заключване с 5 отделения за карти, един видими отделение за лична карта и джоб за пари с цип.Можете да носите със себе си документи за самоличност, кредитни / дебитни карти, шофьорски книжки, няколко на брой и по-малки банкноти, не взе със себе си обемист портфейл. ★ Вградена поставка за краката : стабилна поставка за крака позволява да се провеждат видео разговори по микрофона, четене или гледане на филми, освобождавайки ръцете си за по-ефективна работа.Гъвкава магнитна закопчалка осигурява надеждна защита, но също и място за основния си за самоличност, кредитни карти и телефон.Малка каишка за китката е много удобен, когато имате повече няма ръце за носене на телефона. ★ Пълна защита на тялото на 360 ° : висококачествена здрава изкуствена кожа и подобрена вътрешна обвивка от меко TPU, която осигурява пълна защита на корпуса и екрана на телефона.С функция за защита от удар и пръстови отпечатъци.Защита от падане под четири силни ъгли, амортизирующая дизайн.Уголемени уши около обектива защита на вашата камера.Дълъг срок на експлоатация на вашия телефон. ★ Гаранция и поддръжка : Ние осигуряваме 24-часово обслужване на клиенти, връщане на парите в рамките на 30 дни без причина и политика на връщане за вас.Ако не сте доволни от това събитие, ние ще ви предложим замяна или пълно възстановяване на средства, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да реши всички въпроси, които имате.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват