VAOXTY е Съвместим с iPhone 14 Калъф-портфейл с каишка през рамото на Шийката на каишка, Държач за карти за жени и Момичета, със Слот за карти, Портфейл, Джоб, Чанта, Модерен ?

VAOXTY е Съвместим с iPhone 14 Калъф-портфейл с каишка през рамото на Шийката на каишка, Държач за карти за жени и Момичета,

BGN 2.33

Сума

Съвместимост : за Носене в чантата си през рамо съвместим с i Phone 14 6,1 инча. Забележка : Не е съвместима нито с какви други модели, моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите.Здрав материал : Калъф-портфейл за карти, изработени от силикон, е трайна и ефективно предпазва вашия калъф за вашия телефон от наранявания при падане и дневни надраскване.Каишка за портфейл и калъф за телефона - всичко в едно!.Дизайн през рамо : на шийката на каишка за носене каишка за китката, регулируема презрамка, подвижна каишка, можете да го носите в ръка или на рамо.Дизайн на чантата : калъф за чантата си, прорезной джоба отстрани своята практика за телефона могат да се поставят на картата, като например кредитни карти, лична карта.Обслужване на клиенти : Ако продуктът има някакви повреди по време на транспортирането, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще ви предоставим задоволителен заместител.VAOXTY VAOXTY е Съвместим с i Phone 14, чанта-портфейл с каишка през рамото на шийката на каишка, държач за карти, за жени, момичета, със слот за карти, портфейл, джоб, чанта, девчачий модерен силиконов гумен калъф за телефон ❤ ЗА VAOXTY : Като професионален продавач, VAOXTY обещава, че качеството на продуктите е абсолютно гарантирана, нашата основна грижа е да осигури качествено обслужване на клиентите и висококачествени продукти. ▶ Може би искате да научите повече за нашия джоба за телефон : ⅰ За кой модел е подходящ този калъф за телефон?Само за i Phone 14, не е съвместим с други модели.Размер, бутоните и отвори са направени точно само за i Phone 14 с диагонал от 6,1 инча. ⅱ Каква защита осигурява този калъф за вашия телефон?Сигурна защита, удароустойчив, устойчив на надраскване, противоскользящий, защита с четири ъгли. ⅲ Възможно ли е облекчаване на каишка?Да, той подвижни, както и регулируема. ❤ Да се радвате на модерен дизайн от притежателя на карти : регулируема каишка през рамо за носене през рамо или в ръка.Дизайн на своята практика за чантата си, когато вие не искате да носите в чантата си, този калъф за телефон - един добър избор за вас.В него можете да съхранявате вашите най-важни карти или малко пари. ▶ Mailto : 1 х калъф-портфейл за i Phone 14 6,1 инча. 1 х каишка през рамо.Телефон и други аксесоари в комплекта не са включени. ❤ Най-доброто обслужване VAOXTY и 24-часова пощенска услуга.Благодаря ви за подкрепата, приятно пазаруване!.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват