Нечупливи Поляризирани слънчеви очила TOROE Classic RANGE TR90 в рамка с Поликарбонатными AR-лещи с гидрофобным покритие

Нечупливи Поляризирани слънчеви очила TOROE Classic RANGE TR90 в рамка с Поликарбонатными AR-лещи с гидрофобным покритие

BGN 3.33

Сума

Внесен.Флип-надолу закопчалката. Рамка с ефект на паметта TR90.Лещи от поликарбонат.Поляризирана.Покритие за защита от uv покритие.Широчина на обектива : 55 милиметра.Височина на обектива : 50 мм. Мост : 18 мм.Рамо : 143 мм.ПОЛЯРИЗОВАННОЕ ПОДОБРЯВАНЕ на ЗРЕНИЕТО - Нашите лещи са оборудвани с поляризирана филтър клас А за осигуряване на яснота на изображението и намаляване на отблясъците.Нашите поляризирани лещи също се увеличават визуален комфорт и подобряват външния вид на всякакъв вид. – Огнено-червени огледални лещи : Категория 3 (CAT3) Кафява рамка Намалява отблясъците, Увеличава контраста на светлина : 8% -18%; Лещи имат зелена оптично антирефлексно покритие; също така известно като OAR; Sunrise Mirror намалява отблясъците и умора на очите при ярка слънчева светлина.Най-подходящи за пясък. ГИДРОФОБНОЕ ПОКРИТИЕ - ние сме покрили нашите лещи гидрофобным материал, който предпазва от проникване на вода.След като водата попада в обектива, капки вода веднага падам.Това елиминира неудобствата, свързани с необходимостта да избършете обектива след намокания. НЕЧУПЛИВИ ЛЕЩИ за максимална издръжливост нашите лещи, изработени поликарбонат материал.Поликарбонат изключително издръжлив и е най-висок рейтинг ударопрочности.Нашият обектив може да се помяться, но никога не се разби на парчета.TR90 С ПАМЕТТА ФОРМА – ЗДРАВ + ВИСОКА степен на ГЪВКАВОСТ - Дограма за нашите слънчеви очила са изработени от настоящия TR90, което осигурява максимална гъвкавост, ниско тегло и повишена дълготрайност.Нашите рамки TR90 оборудвани с технология на паметта форма, която позволява на материала се огъва, а също и спестява памет, позволяваща му да се върне към първоначалната си форма.ЛЕК като ПЕРЦЕ - ние направихте нашия рамка от здрав, гъвкав и, че най-важното е, лек материал.Общото тегло на нашите слънчеви очила невесом като перце, и при носенето те изглеждат бесшовными; Това е предназначено за максимален комфорт.ГАРАНЦИЯ - На всяка потвърдено покупка се предлага с доживотна гаранция за подмяна.Нашата гаранция се отнася за фабрични дефекти, общ щети и на случаи на загуба, повреда или кражба.Случаи на загуба, повреда или кражба на ограничени до една заместител; след това - на нашата доживотна гаранция за подмяна действа в продължение на целия срок на служба на слънчеви очила само по отношение на дефекти на производство.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Слънчеви очила голям размер 2020, Ретро слънчеви очила за жени, Луксозни слънчеви очила за жени / мъже. (Лещи цвят: бяло-сиво)
  • Новинка

Слънчеви очила голям размер 2020, Ретро слънчеви очила за жени, Луксозни слънчеви очила за жени / мъже. (Лещи цвят: бяло-сиво)

BGN 2.67

Интелигентна функция на промяната на цветовете може да осигури добра светопропускаемость и ясни визуа�