Корпус на твърдотелно устройство за съхранение DOCKCASE Visual Smart M. 2 NVMe, поддръжка 10s PLP Предотвратява загубата на данни при запис, USB 3.2 Gen 2 Type-C (10 gbps) и здрав силиконов калъ?

Корпус на твърдотелно устройство за съхранение DOCKCASE Visual Smart M. 2 NVMe, поддръжка 10s PLP Предотвратява загубата

BGN 2.00

Сума

【Удвоете сигурност】Вградена PLP-защита на корпуса + еластичен силиконов калъф предпазва вашия твърд диск отвътре навън. 【Здрав еластичен силикон】 дебел Мек силикон, повърхностен слой е гладък.Подобрена дебелина : 3 мм Защита от пръстови отпечатъци, устойчивост на надраскване осигурява 360 градуса защита на рамки с оглед на топлина и устойчивост на падане. 【Пълна защита на корпуса】 външния дизайн на перваза 1,5 мм, леко вдигна над екрана, предпазва екрана на вашия корпус от падане или полагане на лицевата страна надолу върху повърхността. 【Намаляване на физически срив】Случайни падения се случват навсякъде.Еластичен силикон осигурява защита от падане на 360 °, значително намаляване на вероятността диск ред в ежедневния живот.Минималистичен космически сив цвят показва най-високата си вкус и повече не го оставя без внимание. 【Съвместимост задоволително решение обещано завинаги. ➤ Подкрепа за прогнозиране на срока на експлоатация на твърди дискове и установяване на автентичността на информацията, за да се избегне закупуването на нестандартни дискове : DOCKCASE - първият интелигентен твърд диск с дисплей с висока разделителна способност, може да изпълнява и интелигентна дефиниция на твърдотелно устройство при включване на предсказуем твърдотелно устройство.DOCKCASE може своевременно да открива и показва състоянието на работоспособността на твърдотелно устройство за съхранение след включване на живот на диска, времето за включване на диска и останалата капацитет от пръв поглед.По-сигурни данни, по-уверен работа. ➤ Подкрепа за прогнозиране на срока на експлоатация на твърди дискове и установяване на автентичността на информацията, за да се избегне закупуването на нестандартни дискове : DOCKCASE - първият интелигентен твърд диск с дисплей с висока разделителна способност, може да изпълнява и интелигентна дефиниция на твърдотелно устройство при включване на предсказуем твърдотелно устройство.DOCKCASE може своевременно да открива и показва състоянието на работоспособността на твърдотелно устройство за съхранение след включване на живот на диска, времето за включване на диска и останалата капацитет от пръв поглед.По-сигурни данни, по-уверен работа.


Опции за продукта

Клиентите също го харесват