Офис Слушалки, Меки Амбушюры Бинауральная Телефонна Слушалка USB Интерфейс за Изключване на Микрофона за Обслужване на Клиенти

Офис Слушалки, Меки Амбушюры Бинауральная Телефонна Слушалка USB Интерфейс за Изключване на Микрофона за Обслужване на

BGN 36.59

Сума

Лесна употреба : слушалки с жак, USB, щепсела и да играе, лесен за използване и позволява да се съсредоточи върху разговора.Чист звук : Вграден микрофон с висока разделителна способност с ниско ниво на шум и силен звук, осигуряващ ясни разговори дори и в шумна среда.Характеристики : Слушалки поддържат регулировка на звука, динамиката и изключване на микрофона, дълъг кабел за слушалки осигурява гъвкавост на движенията.Приложение : Подходящ за устройства с USB интерфейс, като дом, офис, кол-център, телемаркетинг, застраховки, обслужване на клиенти, телеконференции и т.н. Удобно носене : слушалки осигурява удобно носене, меки амбушюры и гъвкава лента за глава не ще окажат натиск на ушите си. 1. Чист звук : Вграден микрофон с висока разделителна способност с ниско ниво на шум и силен звук, осигуряващ ясни разговори дори и в шумна среда.2. Удобен за носене : Слушалки осигурява удобно носене, меки амбушюры и гъвкава лента за глава не ще окажат натиск на ушите си.3. Характеристики : Поддръжка на слушалки, за да регулирате силата на звука, динамиката и изключване на микрофона, дълъг кабел за слушалки осигурява гъвкавост на движенията.4. Лесна употреба : Слушалки с жак, USB, щепсела и да играе, лесен за използване и позволява да се съсредоточи върху разговора.5. Приложение : Подходящ за устройства с USB интерфейс, като дом, офис, кол-център, телемаркетинг, застраховки, обслужване на клиенти, телеконференции и т.н. Настройки : Тип на продукта : Телефонна гарнитураматериал : ABS Модел : X6 D-USB-1цвет : черен Тип : бинауральный Конектор : USB интерфейс Функции : разговор/поддръжка на силата на звука говорител/микрофон Затъмнете на звука Област на приложение : Приложими към устройството с USB Параметри на високоговорителя : Чувствителност : 105 ±3 db (при 178 mv 1khz) Съпротивление на звуковата намотка : 150 ± 15 Ω (при 1 khz) Честотна характеристика : 100 Hz-10 khz Степента на изкривяване : ≤5% (1 khz при 178 mv) Настройки на микрофона : Фокус : однонаправленность Чувствителност : -40 ± 2 db (2.0 В, 2,2 Ком, 1 khz) Изкривяване : ≤5% (при 4,5 2,2 Ком 1 khz) Честотни характеристики : 200 Hz-6 khz консумация на Ток : 100-500 Gw за употреба : включете и воспроизводисписок групиране на : 1 х телефон гарнитура1 х Ръководство за потребителя.


Опции за продукта

Item Type:
Telephone Headset
Material:
ABS
Model:
X6D-USB-1
Color:
Black
Type:
Binaural
Plug:
USB interface
Functions:
Call/support speaker volume adjustment/microphone mute
Scope of application:
Applicable to the device with USB port
Speaker Parameters:
Sensitivity:
105±3dB (at 178mV 1KHz)
Voice Coil Impedance:
150±15Ω (at 1KHZ)
Frequency Characteristic:
100Hz-10KHz
Distortion Degree:
≤5% (1KHZ at 178 MV)
Microphone Parameters:
Directivity:
Single directivity
Sensitivity:
-40±2dB (2.0V, 2.2KΩ, 1KHz)
Distortion:
≤5% (at 4.5V 2.2KΩ 1KHZ)
Frequency Characteristics:
200Hz-6KHz
Consumption Current:
100-500υA
How to Use:
plug and play:
Package List:
1 xTelephone Headset:
1 x User Manual:

Клиентите също го харесват

Слушалки Raxinbang Спортен Hi-Fi Звук ушите 3,5 мм Слушалки с Кабел, Слушалки Телефон Слушалки за игри (Червено / Сребристо-сив)
  • Новинка

Слушалки Raxinbang Спортен Hi-Fi Звук ушите 3,5 мм Слушалки с Кабел, Слушалки Телефон Слушалки за игри (Червено / Сребристо-сив)

BGN 14.11

Ергономични слушалки в ушите с дизайн под ъгъл от 30 градуса, за да се чувстват добре в ушите.Вграден акти